0

Max&Luna is definitief geslotenMax&Luna is definitief gesloten

0

Max&Luna is definitief geslotenMax&Luna is definitief gesloten

Rustgevend Vest voor Pups en Honden tegen Angst en Stress - ThunderShirt - Maat XS t/m XL

Productomschrijving
Ervaart jouw pup of volwassen hond snel stress of is je hond snel angstig? Bijvoorbeeld bij harde geluiden zoals vuurwerk? ThunderShirt is een rustgevend vest voor honden en biedt op een natuurlijke wijze, zonder kalmerend middel, een oplossing tegen angst en stress.  ThunderShirt werkt met hetzelfde principe als het inwikkelen van een baby. Het ...

Ervaart jouw pup of volwassen hond snel stress of is je hond snel angstig? Bijvoorbeeld bij harde geluiden zoals vuurwerk? ThunderShirt is een rustgevend vest voor honden en biedt op een natuurlijke wijze, zonder kalmerend middel, een oplossing tegen angst en stress. 

ThunderShirt werkt met hetzelfde principe als het inwikkelen van een baby. Het gepatenteerde design zorgt voor een zachte constante druk en biedt zo verlichting bij alle vormen van angst, stress en te veel opwinding bij je hond.

Ideaal voor onweersbuien, vuurwerk, verlatingsangst, reizen, dierenarts bezoekjes, dwangmatig blaffen en andere stressvolle situaties. Combineer het ThunderShirt samen met Adaptil voor honden voor een optimaal resultaat.

 

Het toepassen van druk op het lichaam om angst bij mensen weg te halen, wordt al tientallen jaren gebruikt. Zoals bijvoorbeeld een moeder die haar baby inbakend, en mensen met autisme die een verzwaard vest dragen. Een aantal slimme honden trainers hebben zelfs steunwindselen geprobeerd, maar deze zijn ingewikkeld om aan te brengen en dan moet de hond onder toezicht blijven.

ThunderShirt biedt met zijn innovatieve ontwerp de oplossing voor angstige honden en heeft al miljoenen huisdieren over de hele wereld geholpen! 

Kenmerken Thundershirt:

 • 80% van de honden ervaren minder stress of angst
 • Aanbevolen door dierenartsen
 • Geen training nodig
 • Bevat geen kalmerende middelen

ThunderShirt is ideaal voor:

 • Stressgerelateerd blaffen
 • Harde geluiden: onweer, vuurwerk, verkeer
 • Honden alleen thuis laten
 • Reizen
 • Bezoek aan de dierenarts
 • Trainingen

Kies de juiste maat Thundershirt voor jouw hond

 • X-Small (> 4-6 kg) Cairn Terriër, Mini Teckel, Border Terriër, etc.
 • Small (> 6-11 kg) Beagle, Teckel, Mopshond, Boston Terriër, etc.
 • Medium (> 11-18 kg) Whippet, Pinscher, Schnauzer, etc.
 • Large (> 18-29 kg) Basset Hound, Bulldog, Kleine Labrador, etc.
 • X-Large (> 29-50 kg) Grote Labrador, Boxer, Doberman, Duitse Herder, etc.

Productspecificaties

Artikelnummer
8308
EAN
3411113088163

Reviews

5 / 5Gebaseerd op 4 review(s)
 • 5 / 5
  Gepost door: Danielle op 23 Oktober 2023
  Het Thundershirt heeft onze hond getransformeerd van een nerveuze, trillende hond tot een veel rustiger en gelukkiger huisdier. We gebruikten het tijdens onweersbuien en het resultaat was verbluffend. Onze hond voelt zich nu v...
  Het Thundershirt heeft onze hond getransformeerd van een nerveuze, trillende hond tot een veel rustiger en gelukkiger huisdier. We gebruikten het tijdens onweersbuien en het resultaat was verbluffend. Onze hond voelt zich nu veilig en beschermd, en we zijn eindelijk in staat om hem te helpen omgaan met zijn angsten.
 • 5 / 5
  Gepost door: Martin op 23 Oktober 2023
  Ik kan niet genoeg benadrukken hoeveel verschil het Thundershirt heeft gemaakt voor mijn hond. Hij was extreem angstig en nerveus, vooral tijdens autoritten. Maar nu, met dit vest aan, kan hij relaxter reizen. Het is zo'n eenv...
  Ik kan niet genoeg benadrukken hoeveel verschil het Thundershirt heeft gemaakt voor mijn hond. Hij was extreem angstig en nerveus, vooral tijdens autoritten. Maar nu, met dit vest aan, kan hij relaxter reizen. Het is zo'n eenvoudige en effectieve oplossing voor angstige honden. Ik zou het aan iedereen aanraden!
 • 5 / 5
  Gepost door: Janneke op 23 Oktober 2023
  Dit Thundershirt is gewoon geweldig! Mijn hond had last van verlatingsangst en blafte en jankte de hele buurt bij elkaar als ik de deur uitging. Met dit vest aan is hij veel kalmer en voelt hij zich zekerder wanneer ik weg ben...
  Dit Thundershirt is gewoon geweldig! Mijn hond had last van verlatingsangst en blafte en jankte de hele buurt bij elkaar als ik de deur uitging. Met dit vest aan is hij veel kalmer en voelt hij zich zekerder wanneer ik weg ben. Het heeft onze band versterkt en heeft ons allebei gemoedsrust gegeven. Een absolute aanrader voor eigenaren van angstige honden.
Schrijf je eigen review

Recent bekeken