Nieuwsbrief
Ontvang de Max&Luna nieuwsbrief met de laatste trends, hoge kortingen en kans op leuke prijzen!

De beste hondenvoeding voor pups, jonge of volwassen honden van alle hondenrassen

Filters

Filters resultaten

Categorieën

Prijsklasse

Merken

Soort huisdier

Formaat

Inhoud

Speciale zorg

  • 1 - 24 van 36

  • 1 - 24 van 36

Gezonde hondenvoeding zorgt voor een stevige ontlasting en een glanzende vacht. Je merkt gelijk als je hond de juiste hondenvoeding krijgt. Hij is dan levendiger, attenter en zit goed in zijn vel. 

Hondenvoeding voor Volwassen Honden

Goede hondenvoeding is smakelijk en beter verteerbaar waardoor je hond minder gram hondenvoeding per dag nodig heeft. Kijk in de voedingstabel of op de verpakking naar de juiste hoeveelheid voor jouw hond op basis van gewicht en mate van activiteit. Vaak is een goede hondenvoeding goedkoper dan je denkt omdat je hond minder hondenvoeding per dag nodig heeft. 

De meeste honden hebben voldoende aan 2 maaltijden per dag. Eet je hond erg snel? Verspreid de hoeveelheid hondenbrokken dan over 3 maaltijden of gebruik een anti schrok hondenvoerbak.

Geen enkele hond is natuurlijk hetzelfde en daarom zijn er verschillende soorten hondenvoeding bij Max&Luna verkrijgbaar. Naast hondenvoeding voor volwassen honden, hondenvoeding voor kleine of grote honden en Puppy voeding vind je bij Max&Luna ook supplementen zoals zalmolie.

Puppy voeding en voeding voor Jonge Honden

Je wilt je pup natuurlijk het allerbeste puppyvoer geven, Speciale voeding voor pups en jonge honden is ook erg belangrijk. De juiste puppy voeding en beloningssnacks zorgen voor een gezonde groei, stevige ontlasting en een mooie glanzende vacht.

Als je een pup net bij de fokker hebt opgehaald, is het belangrijk om het puppyvoer welke je pup bij de fokker kreeg eerst te mengen met het hondenvoer van jouw keuze. Je pup krijgt immers al veel veranderingen te verduren. Na een week kan je geheel overstappen op jouw puppyvoer. 

De hoeveelheid puppyvoer is afhankelijk van de leeftijd, (streef)gewicht en het ras hond. Op goede puppy voeding staat vaak een richtlijn aangegeven. Kijk ook goed naar hoe je hond op het voer reageert. Sommige pups worden sneller dik en hebben dus minder voeding nodig terwijl heel actieve pups juist meer dan gemiddeld puppyvoeding nodig hebben.

Begin bij een pup met 4x per dag een kleine hoeveelheid puppybrokjes na 3 maanden kan je naar 3 keer per dag en na 6 maanden naar 2x per dag. Laat je puppy een half uur voor en na het eten niet wild spelen omdat de maag dan kan draaien.

Bij Max&Luna vind je alleen premium hondenvoer van de merken DOGR en Almo Nature. Almo hondenvoeding staat bekend om het hoge vleesgehalte in het hondenvoer.

Heb je vragen over de juiste hondenvoeding voor jouw hond of pup? Neem dan contact op met onze klantenservice ze helpen je graag!