0

Max&Luna is definitief geslotenMax&Luna is definitief gesloten

0

Max&Luna is definitief geslotenMax&Luna is definitief gesloten

DOGR Adult Premium Hondenvoeding voor Volwassen Honden - Inhoud 12kg

Productomschrijving
DOGR hondenvoeding is een heerlijke droogvoeding met een hoog vleesgehalte wat zelfs de meest moeilijke eters heerlijk vinden. DOGR is ontwikkeld vanuit de behoeften van fokkers naar een kwalitatieve en hoogstaande hondenbrok zodat zij de beste resultaten kunnen halen tegen een betaalbare prijs. Naast het hoge vleespercentage bevat de brokken ook e...

DOGR hondenvoeding is een heerlijke droogvoeding met een hoog vleesgehalte wat zelfs de meest moeilijke eters heerlijk vinden. DOGR is ontwikkeld vanuit de behoeften van fokkers naar een kwalitatieve en hoogstaande hondenbrok zodat zij de beste resultaten kunnen halen tegen een betaalbare prijs. Naast het hoge vleespercentage bevat de brokken ook essentiële voedingsstoffen, zijn ze samengesteld uit hoogwaardige ingrediënten en bevat het een hoge energetische waarde. De hoge verteerbaarheid van DOGR hondenvoeding zorgt vaste ontlasting en houdt daardoor opzwellingen in de maag tegen.

DOGR biedt optimale kwaliteit tegen een scherpe prijs. 

Samenstelling DOGR Adult Hondenvoeding

DOGR Adult is speciaal ontwikkeld voor normaal actieve volwassen honden van kleine en middelgrote rassen van 1 jaar en ouder.  De voeding is speciaal samengesteld om aan alle voedingsbehoeften van volwassen honden te voldoen en levert alle dagelijkse benodigde eiwitten, vetten, koolhydraten, vitaminen en mineralen die uw hond nodig heeft voor zijn gezondheid.

Samenstelling: Maïs, gevogeltemeel, rijst, bietenpulp, vismeel, johannesbrood, lijnzaad, gehydrolyseerd kippenvlees, gist, mineralen, vitaminen, lecithine (0,5%).

Analyse: Ruw eiwit (30%), Ruw vet (20%), Ruwe vezels (2,5%), Ruwe as (6%), Calcium (1,7%), Fosfor (1,3%).

Productspecificaties

Artikelnummer
580015
EAN
8718692580015

Reviews

5 / 5Gebaseerd op 10 review(s)
 • 5 / 5
  Gepost door: T. Groote op 30 Oktober 2023

  Onze hond eet al 9 jaar de brokken van Dogr. Deze eet hij altijd graag.
  Daarbij is het bestellen een fluitje van een c...

  Onze hond eet al 9 jaar de brokken van Dogr. Deze eet hij altijd graag. Daarbij is het bestellen een fluitje van een cent en wordt het netjes thuisbezorgd. Wij zijn zeer tevreden met zowel het product als het bedrijf Mac&Luna.

 • 5 / 5
  Gepost door: Connie van der Wouw op 2 Augustus 2023

  Mijn honden Tango een Labradodel maat L van 3 jaar en de ander Spook een mix kleine engelse springen met friese stabij...

  Mijn honden Tango een Labradodel maat L van 3 jaar en de ander Spook een mix kleine engelse springen met friese stabij van 11 jaar doen het er beide erg goed op.

  • +Goeie maat brok
 • 5 / 5
  Gepost door: Thea op 24 Juli 2023

  Onze hond vindt de brokjes heel lekker en doet het er goed op.

  ...

  Onze hond vindt de brokjes heel lekker en doet het er goed op.

  • +De bestelling verloopt heel vlot. Vandaag besteld is morgen in huis.
  • -Geen
Schrijf je eigen review

Recent bekeken