0

Max&Luna is definitief geslotenMax&Luna is definitief gesloten

0

Max&Luna is definitief geslotenMax&Luna is definitief gesloten

Beco Hemp Chunky - Bal voor honden van duurzaam henneptouw - Twee maten verkrijgbaar - Voor Zachte tot Gematigde Kauwers

Productomschrijving
Een stevige touwbal om samen met je hond mee te spelen. Het vervezelt veiliger, reinigt de tanden van je hond en is afkomstig van low impact farming. Minder om je zorgen over te maken, zodat jij je kunt concentreren op de leuke dingen. Geschikt voor zachte tot gematigde kauwers.  Schone tanden De taaie vezels van henneptouw werken als een natuur...

Een stevige touwbal om samen met je hond mee te spelen. Het vervezelt veiliger, reinigt de tanden van je hond en is afkomstig van low impact farming. Minder om je zorgen over te maken, zodat jij je kunt concentreren op de leuke dingen. Geschikt voor zachte tot gematigde kauwers. 

Schone tanden

De taaie vezels van henneptouw werken als een natuurlijke tandenborstel en helpen tandplak, dat zich gedurende de dag opbouwt, weg te schrobben. Hoe meer je hond kauwt, hoe schoner de tanden. En hoe schoner het gebit, hoe meer ze lekker kunnen kauwen.

Veiliger spelen

Het flostouw gaat kapot naar mate erop gebeten wordt door de hond. Als hennepvezels afbreken doen ze dat in hele kleine stukjes die daardoor niet snel schade veroorzaken als ze worden ingeslikt en door het spijsverteringskanaal gaan. Dat maakt henneptouw een veiligere keuze. Toch adviseren we je om altijd toezicht te houden op je hond als deze met speelgoed speelt, zodat je de situatie in de gaten kunt houden. 

Duurzame hennep: leuke weetjes

Hennep groeit in overvloed, zonder dat hiervoor pesticiden gebrukt hoeven worden. Het groeit ongelofelijk dicht en hoog, waardoor kostbare landbouwgrond wordt vrijgemaakt voor andere gewassen. Het heeft heel weinig water nodig en geeft 60-70% van zijn voedingsstoffen terug aan de grond.

Beco

Bij Beco staat duurzaamheid centraal. Dit mooie Britse merk vindt dat we net zo veel om onze planeet moeten geven als dat we geven om onze trouwe viervoeters. Daarom ontwikkelt Beco producten van de hoogste kwaliteit en op de meest duurzame manier, zonder in te leveren op uitstraling, functionaliteit en plezier.

Productspecificaties

Artikelnummer
5879
EAN
5060189755233
Artikel
Beco Hemp Chunky Ball
Afmetingen
S: 7,5 cm L: 9 cm

Reviews

0 / 5Gebaseerd op 0 review(s)

Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product..

Schrijf je eigen review

Recent bekeken