Nieuwsbrief
Ontvang de Max&Luna nieuwsbrief met de laatste trends, hoge kortingen en kans op leuke prijzen!

Beco Hemp Jungle Ring - Speelring voor honden gemaakt van henneptouw - Voor zachte tot gematigde kauwers

Beco Hemp Jungle Ring - Speelring voor honden gemaakt van henneptouw - Voor zachte tot gematigde kauwers Vergroten Beco Hemp Jungle Ring - Speelring voor honden gemaakt van henneptouw - Voor zachte tot gematigde kauwers Vergroten Beco Hemp Jungle Ring - Speelring voor honden gemaakt van henneptouw - Voor zachte tot gematigde kauwers Vergroten Beco Hemp Jungle Ring - Speelring voor honden gemaakt van henneptouw - Voor zachte tot gematigde kauwers Vergroten

Max’s Shop

Beco Hemp Jungle Ring - Speelring voor honden gemaakt van henneptouw - Voor zachte tot gematigde kauwers

  • Payment Methods
  • payment-providers
  • payment-providers
  • Vandaag besteld, morgen het leukste baasje!
  • Gratis retourneren
  • Gratis verzending vanaf 20,-
  • Persoonlijk advies

Informatie

De Beco Hemp Jungle Ring is een zachte speelring voor jou en je hond om te apporteren en samen mee te spelen. Het vervezelt veiliger, reinigt de tanden van je hond en is afkomstig van low impact farming. Minder om je zorgen over te maken, zodat jij je kunt concentreren op de leuke dingen.

Schone tanden

De taaie vezels van henneptouw werken als een natuurlijke tandenborstel en helpen tandplak, dat zich gedurende de dag opbouwt, weg te schrobben. Hoe meer je hond kauwt, hoe schoner de tanden. En hoe schoner het gebit, hoe meer ze lekker kunnen kauwen.

Veiliger spelen

Het flostouw gaat kapot naar mate er op gebeten en aan getrokken wordt door de hond. Als hennepvezels afbreken doen ze dat in hele kleine stukjes die daardoor niet snel schade veroorzaken als ze worden ingeslikt en door het spijsverteringskanaal gaan. Dat maakt henneptouw een veiligere keuze. Toch adviseren we om altijd toezicht te houden op je hond als deze met speelgoed speelt, zodat je de situatie in de gaten kunt houden.

Stevig flostouw maar...

Elk hondenspeeltje kan kapot. Het speelgoed van Beco gemaakt van henneptouw is niet geschikt voor alle honden. Uit ervaring weten we dat stevige kauwers en bijvoorbeeld Staffords en mixen van dit hondenras dit speelgoed snel kapot maken. Dat betekent niet dat er voor deze honden geen geschikt speelgoed is. Hoe je voor jouw hond het juiste speelgoed kiest, leggen we uit in dit blog: Bestaat er hondenspeelgoed dat niet kapot kan?

Duurzame hennep: leuke weetjes

Hennep groeit in overvloed, zonder dat hiervoor pesticiden gebruikt hoeven te worden. Het groeit ongelofelijk dicht en hoog, waardoor kostbare landbouwgrond wordt vrijgemaakt voor andere gewassen. Het heeft heel weinig water nodig en geeft 60-70% van zijn voedingsstoffen terug aan de grond.

Beco

Bij Beco staat duurzaamheid centraal. Dit mooie Britse merk vindt dat we net zo veel om onze planeet moeten geven als om onze trouwe viervoeters. Daarom ontwikkelt Beco producten van de hoogste kwaliteit en op de meest duurzame manier, zonder in te leveren op uitstraling, functionaliteit en plezier.

Suggesties van Max