Voor 22:00 uur besteld, morgen het leukste baasje!
Gratis verzending vanaf 20,-
Gratis retourneren
Nieuwsbrief
0
0
Voor 22:00 uur besteld, morgen het leukste baasje!
Gratis verzending vanaf 20,-
Gratis retourneren

Scruffs Cooling Mat - Koelmat met zelfkoelende gel voor honden en katten - Zelfactiverend door het lichaamsgewicht van je hond - Blauw of grijs - S / M / L / XL

Productomschrijving
Zodra de temperatuur gaat stijgen, krijgen honden het lastig. Honden hebben zweetklieren op hun poten en ze koelen af door te hijgen. Voor honden is het moeilijk om hun warmte kwijt te raken tijdens warme dagen en oververhitting ligt op de loer. Zorg daarom op zomerse dagen voor verkoeling om hittestress bij honden te voorkomen!  Speciale koelves...

Zodra de temperatuur gaat stijgen, krijgen honden het lastig. Honden hebben zweetklieren op hun poten en ze koelen af door te hijgen. Voor honden is het moeilijk om hun warmte kwijt te raken tijdens warme dagen en oververhitting ligt op de loer. Zorg daarom op zomerse dagen voor verkoeling om hittestress bij honden te voorkomen

Speciale koelvestjes en koelmatten voor honden zorgen ervoor dat de hond altijd een koele plek heeft om op te rusten. De speciale gel in de mat zorgt ervoor dat deze mat altijd koel is, zelfs op de warmste dagen. Zorg er wel voor dat de hond niet op het materiaal kauwt, dus gebruik het alleen als je een oogje in het zeil kunt houden.

Scruffs koelmat met zelfkoelende gel 

Met de Scruffs Cooling Mat heeft jouw hond op warme zomerse dagen altijd beschikking over een koele ligplaats. De koelmat activeert zichzelf door het lichaamsgewicht van jouw hond. Door de zelfkoelende gel blijft de mat tot een uur koeler dan de omgevingstemperatuur en heb je geen vriezer of koelkast nodig. De Scruffs Cooling Mat is verkrijgbaar in de kleuren blauw en grijs en in de maten S / M / L / XL.

Deze koelmat voor honden bevat geen chemische bestanddelen en is makkelijk schoon te houden en op te vouwen. Om de mat schoon te maken, veeg je de hoes af met een doek en zeepwater, en spoel je hem af met schoon water voor je hem weer gebruikt.

Voordelen van de Scruffs Cooling Mat:

 • Geen koelkast of vriezer nodig
 • Blijft tot een uur koel en 
 • Altijd 5 tot 10 graden koeler
 • Verkrijgbaar in grijs of blauw
 • Eenvoudig te reinigen

De Scruffs Cooling Mat is verkrijgbaar in de volgende maten:

 • Small: 50 x 40 cm 
 • Medium: 77 x 62 cm
 • Large: 92 x 69 cm 
 • Extra Large: 120 x 75 cm 

Koelmat met zelf-koelende gel voor honden én katten

Katten gaan tijdens hete dagen vaak zelf op zoek naar een koel plekje als ze het te warm krijgen. Creëer voldoende schaduwplekken en zorg dat je kat naar binnen kan als het buiten te heet wordt. Je kunt jouw kat helpen koel te blijven door de Scruffs Cooling Mat neer te leggen bij zijn of haar favoriete plekje. 

Zorg daarnaast natuurlijk ook altijd voor voldoende vers drinkwater, want water drinken is ontzettend belangrijk voor katten. Je kan het drinken aantrekkelijker maken door bijvoorbeeld een drinkfontein voor katten neer te zetten. Katten zijn dol op stromend water! Ook is het aan te raden om op meerdere plekken in huis en in de tuin vers water neer te zetten. Katten drinken namelijk meer als ze regelmatig een waterbak tegenkomen. 

Materiaal

Cover: Ballistisch Nylon
Gel: 98% water en 2% niet-giftige medische samenstelling

Bewaaradvies Scruffs koelmat

Omdat de coolmat voor 98% uit water bestaat, is het mogelijk dat de gel in de Cool Mat verdampt. Dit hangt af van de omgeving waarin het product wordt bewaard als het niet in gebruik is, in termen van temperatuur/vochtigheid enz. Als het product op een koele, droge plaats wordt bewaard, zal het verdampingsproces worden vertraagd en zal het product langer houdbaar zijn.

Als de Cool Mat lek is, is er helaas geen manier om dit te repareren, aangezien Scruffs geen reparatiesets maakt.

Productspecificaties

Artikelnummer
2716
EAN
5060328820006

Reviews

4.9 / 5Gebaseerd op 10 review(s)
 • 5 / 5
  Gepost door: Nataschja op 3 Juli 2023

  Snelle levering zodat we hem gelijk met de hete dagen konden gebruiken. Gaat ook mee op vakantie. Prima mat en geeft dir...

  Snelle levering zodat we hem gelijk met de hete dagen konden gebruiken. Gaat ook mee op vakantie. Prima mat en geeft direct verkoeling. Even wennen en daarna zocht de hond zelf de mat op.

  • +Handig in gebruik
 • 5 / 5
  Gepost door: Bert Heijerman op 30 Juni 2023

  Scruffs koelmat gekocht voor ons hondje, snel geleverd en prima kwaliteit en prijs.

  ...

  Scruffs koelmat gekocht voor ons hondje, snel geleverd en prima kwaliteit en prijs.

  • +Prijs
  • -Geen
 • 5 / 5
  Gepost door: Emma op 26 Juni 2023

  Zalig matje voor de warme dagen. Voor onze aussie was dit een welkome afkoeling tijdens de afgelopen warme dagen.

  A...

  Zalig matje voor de warme dagen. Voor onze aussie was dit een welkome afkoeling tijdens de afgelopen warme dagen. Aanrader. onze aussie is nog maar 9 maand oud dus het is wel aangeraden om de mat weg te nemen als hij alleen is. Hij durft er al eens in te bijten. Gezien de mat niet heel dik is zat er een gaatje ik maar dat was snel gefixt met ductape. Geen fout dus van de fabrikant hier.

  • +Doet wat moet, houdt koel waardoor de hond er graag op ligt tijdens warme dagen
  • -Mat is zwaarder dan verwacht
Schrijf je eigen review

Recent bekeken