0

Max&Luna is definitief geslotenMax&Luna is definitief gesloten

0

Max&Luna is definitief geslotenMax&Luna is definitief gesloten

PetSafe® Montage Adapter voor Microchip kattenluik - Wit

Productomschrijving
PetSafe® Installation Adaptor PAC54-16246  Wil je je Microchip Kattenluik installeren in metalen of glazen deuren en ramen? Geen probleem! Met de Microchip Kattenluik Installatie Adapter kun je je kattenluik installeren in ramen en metalen of glazen deuren. Als je van plan bent om je Microchip Kattenluik in een metalen deur te installeren, kan ...

PetSafe® Installation Adaptor PAC54-16246 

Wil je je Microchip Kattenluik installeren in metalen of glazen deuren en ramen? Geen probleem! Met de Microchip Kattenluik Installatie Adapter kun je je kattenluik installeren in ramen en metalen of glazen deuren.

Als je van plan bent om je Microchip Kattenluik in een metalen deur te installeren, kan het zijn dat je huisdierenluik de microchip van je kat niet gemakkelijk leest. Het gebruik van deze installatieadapter voor installatie in metalen deuren of deuren met een metalen kern verbetert de werking van de microchiplezer aanzienlijk.

Het gebruik van deze installatie-adapter verhoogt ook de energie-efficiëntie wanneer je kattenluik wordt geïnstalleerd in metaal of glas. De Petsafe montage adapter kan worden gebruikt bij de inbouw van een kattenluik in deuren, panelen, muren en enkel of dubbel glas.

We raden je aan contact op te nemen met een glaszetter of glasexpert om je te helpen bij de installatie van je huisdierenluik om schade door het snijden van het glas te voorkomen. Meer vragen? Neem dan contact op met de klantenservice van PetSafe via 00800 1818 2020.

Kenmerken

  • Compatibel met het Microchip kattenluik
  • Verbetert de werking van de microchiplezer wanneer het kattenluik wordt geïnstalleerd in metalen deuren en deuren met een metalen kern
  • Verhoogt de energie-efficiëntie wanneer je kattenluik wordt geïnstalleerd in metaal of glas
  • Helpt je het Microchip Kattenluik eenvoudig te installeren in glazen of metalen ramen en deuren
  • Geschikt voor glasopeningen met een diameter van 212 mm tot 285 mm
  • Wit: SKU PAC54-16246 

Productspecificaties

Artikelnummer
5260
SKU
PAC54-16246
EAN
729849162464

Reviews

0 / 5Gebaseerd op 0 review(s)

Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product..

Schrijf je eigen review

Recent bekeken