Nieuwsbrief
Ontvang de Max&Luna nieuwsbrief met de laatste trends, hoge kortingen en kans op leuke prijzen!

Comfortabele draagzakken en -tassen voor pups en kleine honden!

Filters

Filters resultaten

Categorieën

Prijsklasse

Merken

Soort huisdier

Formaat

Kleur

Speciale zorg

  • 1 - 8 van 8

  • 1 - 8 van 8

Draagzakken & tassen zodat je jouw pup overal mee naar toe kunt nemen!

Ben je op zoek naar een draagtas of rugzak waar je jouw hond eenvoudig en gezellig kunt meenemen wanneer jij op pad gaat? Max&Luna heeft een ruime keuze in draagtassen en draagzakken voor honden in diverse designs en maten. Draagtassen en draagzakken voor honden zijn het meest geschikt voor kleinere honden of puppy’s tot 11 kg.  

Een honden draagzak is ideaal voor puppy’s die te jong zijn om op de grond te lopen, oude honden die niet meer goed kunnen lopen of kleinere honden die nerveus worden in een grote menigte. 

Wil je graag jouw hond meenemen tijdens een wat langere reis? Een opvouwbare en stevige reistas voldoet aan de handbagage eisen voor in het vliegtuig. Of ben je op zoek naar iets avontuurlijks waar je jouw hond kan meenemen tijdens hikes en uitdagende wandelingen? Kies dan voor een comfortabele en waterbestendige hondenrugzak die sterk genoeg is voor verre avonturen, maar comfortabel genoeg is voor dagelijkse wandelingen.  

Heb je vragen over de juiste draagzak voor jouw hond? Neem dan contact op met de Max&Luna klantenservice. We helpen je graag!