Nieuwsbrief
Ontvang de Max&Luna nieuwsbrief met de laatste trends, hoge kortingen en kans op leuke prijzen!

Voor jouw hond wil je alleen het beste droogvoer van onze topmerken!

Filters

Filters resultaten

Categorieën

Prijsklasse

Merken

Soort huisdier

Inhoud

Speciale zorg

  • 1 - 17 van 17

  • 1 - 17 van 17

De beste keuze in droogvoer voor honden vind je bij Max&Luna!

Bij Max&Luna weten we dat jij alleen het beste wilt voor jouw hond. Daarom verkopen wij alleen merken van de hoogste kwaliteit zodat je weet dat jouw hond alleen het beste van het beste krijgt. Denk hierbij aan de merken Almo Nature en Imby. 

Almo Nature HFC bevat alleen ingrediënten die ook voor menselijke consumptie geschikt zijn, en daarnaast besteed Almo Nature de winst die ze maken in het financieren van projecten ter bescherming van honden, katten en biodiversiteit. Zo helpt je hond met elke heerlijke hap ook samen met jou aan een betere en veiligere wereld voor hond en kat.

De knapperige hondenbrokken van Imby met hoogwaardige proteïnen van insecten en plantaardige ingrediënten doet vele staartjes sneller slaan en geeft verse zuurstof aan onze planeet. Imby kiest voor gezonde ingrediënten die hoofdzakelijk in België, Nederland en Frankrijk vinden. De CO2-neutrale, nutritioneel complete dierenvoeding en vegetarische hondensnacks van Imby zijn een deel van deze oplossing tegen de opwarming van de aarde. Een verantwoord aanbod voor de bewuste consument. 

Voorkom slepen met zware zakken hondenvoer in de supermarkt en laat de beste hondenbrokken bezorgen wanneer jij dat wilt. Vandaag voor 22:00 uur besteld, morgen in huis!