0

Helaas is het niet meer mogelijk om te bestellen bij Max&Luna.Helaas is het niet meer mogelijk om te bestellen bij Max&Luna.

0

Helaas is het niet meer mogelijk om te bestellen bij Max&Luna.Helaas is het niet meer mogelijk om te bestellen bij Max&Luna.

West Paw Zogoflex Zisc - Flexibele Hondenfrisbee - Onverslijtbaar Stevig Materiaal - Blauw, Groen of Oranje - Small of Large

Productomschrijving
West Paw's Zogoflex Zisc is een flexibele hondenfrisbee, gemaakt van flexibel, stevig en onverslijtbaar materiaal. Deze frisbee maakt het voor jouw hond gemakkelijker om deze te vangen zonder dat het pijn doet of de bek van je hond beschadigd.  De Zisc flexibele frisbee is gemakkelijk op te rapen van vlakke oppervlakten en is zeer uitdagend vanwe...

West Paw's Zogoflex Zisc is een flexibele hondenfrisbee, gemaakt van flexibel, stevig en onverslijtbaar materiaal. Deze frisbee maakt het voor jouw hond gemakkelijker om deze te vangen zonder dat het pijn doet of de bek van je hond beschadigd. 

De Zisc flexibele frisbee is gemakkelijk op te rapen van vlakke oppervlakten en is zeer uitdagend vanwege het zweven en stuiteren. Bovendien blijft de Zisc drijven op het water en is hij vaatwasserbestendig waardoor hij gemakkelijk schoon te houden is. De Zogoflex Zisc is ook aan te raden voor pups, door het flexibele materiaal zullen de tanden niet beschadigen.

De Zisc flexibele hondenfrisbee is verkrijgbaar in de maat small (Ø17 cm) en large ( Ø22 cm) in de drie opvallende West Paw kleuren. Veel apporteer plezier!

West Paw staat bekend om zijn duurzame en milieuvriendelijke producten. De hondenspeeltjes bevatten geen chemische stoffen en zijn 100% recyclebaar waardoor ze volkomen veilig zijn voor jouw hond.

Productspecificaties

Artikelnummer
1933
EAN
747473719168
Artikel
West Paw Zisc
Afmetingen
Small: 17 cm en Large: 22 cm

Reviews

4.9 / 5Gebaseerd op 8 review(s)
 • 5 / 5
  Gepost door: Claudia op 25 Augustus 2023

  Heel goed


  ...

  Heel goed

  • +Mijn hond reageert daar goed op
  • -Geen min punten voor mij
 • 5 / 5
  Gepost door: Maudy op 12 Mei 2023

  Mijn Silken Windsprite is er erg blij mee! De kleine maat en het materiaal zijn heel geschikt om de Frisbee op te vangen...

  Mijn Silken Windsprite is er erg blij mee! De kleine maat en het materiaal zijn heel geschikt om de Frisbee op te vangen met zijn smalle bekkie. We spelen er iedere dag mee.

 • 5 / 5
  Gepost door: Ann op 6 April 2023

  Fijn speeltje voor onze pup! Vriendelijk materiaal om mee te oefenen. We zijn nog maar net begonnen maar gaan zeker veel...

  Fijn speeltje voor onze pup! Vriendelijk materiaal om mee te oefenen. We zijn nog maar net begonnen maar gaan zeker veel plezier aan deze frisbee beleven!

  • +Handige formaat voor kleinere honden
  • +Zacht, soepel materiaal
Schrijf je eigen review

Recent bekeken