0

Helaas is het niet meer mogelijk om te bestellen bij Max&Luna.Helaas is het niet meer mogelijk om te bestellen bij Max&Luna.

0

Helaas is het niet meer mogelijk om te bestellen bij Max&Luna.Helaas is het niet meer mogelijk om te bestellen bij Max&Luna.

Hondenriem verstelbaar - Dog with a Mission Johnny Cash - Hoogwaardig leer & messing

Productomschrijving
De Johnny Cash hondenriem van Dog with a Mission is een super veelzijdige riem! Je kunt hem lang en kort gebruiken of je kunt hem om je middel binden. Zo heb je je handen vrij om met twee hondjes tegelijk te wandelen! Verstelbare hondenriem De lengte van de Johnny Cash hondenriem is verstelbaar: 210 cm totale lengte 190 cm bij gebruik van de ...

De Johnny Cash hondenriem van Dog with a Mission is een super veelzijdige riem! Je kunt hem lang en kort gebruiken of je kunt hem om je middel binden. Zo heb je je handen vrij om met twee hondjes tegelijk te wandelen!

Verstelbare hondenriem

De lengte van de Johnny Cash hondenriem is verstelbaar:

 • 210 cm totale lengte
 • 190 cm bij gebruik van de eerste ring
 • 150 cm bij de tweede ring
 • 130 cm bij de derde ring
 • 110 cm bij de vierde ring

De riem is gemaakt van het beste tuigleer en de gespen en ringen zijn gemaakt van zeer stevig messing. Het glimmende laagje is met een speciaal proces mat gemaakt zonder de anti-roest te verliezen. Dit geeft de Johnny Cash hondenriem de karakteristieke Dog with a Mission uitstraling.

Hoe onderhoud je het leer van de Johnny Cash hondenriem?

Heel simpel, het enige dat je nodig hebt is zadelvet. Dit is een kleurloos, vetachtig onderhoudsmiddel dat het leer voedt en de kleur terugbrengt. Zadelvet trekt in het leer en voedt het materiaal van binnenuit, waardoor de halsband soepel blijft. Zadelvet laat kleine scheurtjes in het leer verdwijnen en strijkt vouwen glad. Breng het vet ruim aan met een zachte doek en wrijf het in met ronddraaiende bewegingen.

Zwemt je hond graag in de zee? Dat is geen probleem maar spoel het zout dan wel af met zoet water en behandel het leer iets regelmatiger met zadelvet. Op die manier heb je jarenlang plezier van je leren halsband.

Het stof op de band kan schoongemaakt worden met groene zeep.

Meer over Dog With A Mission

Jouw hond is toch ook de mooiste, liefste en meest bijzondere hond van de wereld? Je geeft hem al je liefde en aandacht, het beste voer, lange wandelingen en natuurlijk een mooie halsband en riem. Dog with a Mission vindt dat alle honden het beste verdienen en maakt unieke hondenriemen en halsbanden. Stuk voor stuk even kleurrijk, eigenzinnig en origineel, net als jouw hond.

Dog with a Mission gunt alle honden en andere dieren een goed en mooi leven. Daarom steunen wij bijzondere projecten in binnen- en buitenland, zodat ook honden en andere dieren die het minder getroffen hebben een goed tehuis en liefdevolle verzorging krijgen. Op dit moment doneert Dog with a Mission een maandelijks bedrag aan Stichting Kunuku Kakelvers en aan Stichting Wings for Animals, een initiatief van vier KLM stewardessen. 

 

Productspecificaties

Artikelnummer
5503
SKU
dwamjohnnycashriem
EAN
8719425916286

Reviews

5 / 5Gebaseerd op 1 review(s)
 • 5 / 5
  Gepost door: Glynis op 9 December 2022

  Geweldige riem ligt goed in de hand mooi lang.

  ...

  Geweldige riem ligt goed in de hand mooi lang.

  • +Verstelbaar
Schrijf je eigen review

Recent bekeken