0

Helaas is het niet meer mogelijk om te bestellen bij Max&Luna.Helaas is het niet meer mogelijk om te bestellen bij Max&Luna.

0

Helaas is het niet meer mogelijk om te bestellen bij Max&Luna.Helaas is het niet meer mogelijk om te bestellen bij Max&Luna.

PetSafe Drinkwell® vervangende koolstoffilters - Voor Drinkfontein 360 Stainless Steel en Drinkwell 360 Plastic - 3 stuks

Productomschrijving
De Drinkwell Replacement Charcoal Filters (PAC19-14356) houden het water schoon en fris. De vervangende koolstoffilters bevatten koolstof granulaat voor een uitgebreide filterfunctie en het polyester filtermateriaal vangt het vuil op. Regelmatig schoonmaken en de filters vervangen dragen bij aan de levensduur van de drinkfontein. Het advies is om d...

De Drinkwell Replacement Charcoal Filters (PAC19-14356) houden het water schoon en fris. De vervangende koolstoffilters bevatten koolstof granulaat voor een uitgebreide filterfunctie en het polyester filtermateriaal vangt het vuil op. Regelmatig schoonmaken en de filters vervangen dragen bij aan de levensduur van de drinkfontein. Het advies is om de filters elke 4-6 weken te vervangen.

De filters zijn geschikt voor de volgende Petsafe drinkfonteinen:

Productspecificaties

Artikelnummer
2284
SKU
PAC19-14356
EAN
729849143562

Reviews

0 / 5Gebaseerd op 0 review(s)

Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product..

Schrijf je eigen review

Recent bekeken