Voor 22:00 uur besteld, morgen het leukste baasje!
Gratis verzending vanaf 20,-
Gratis retourneren
Nieuwsbrief
0
0
Voor 22:00 uur besteld, morgen het leukste baasje!
Gratis verzending vanaf 20,-
Gratis retourneren

Petsafe Treat & Train Remote Reward Dog Trainer - Hondentrainer met Beloning op Afstand

Productomschrijving
Honden herhalen gedrag dat wordt beloond. De PetSafe Treat & Train Afstandsbeloning Hondentrainer is een op afstand bedienbaar beloningssysteem dat positieve bekrachtiging gebruikt om honden te trainen om zich op een gepaste manier thuis te gedragen. De elektronische trainer helpt bij het aanleren van rustig gedrag in afleidende situaties, zoal...

Honden herhalen gedrag dat wordt beloond. De PetSafe Treat & Train Afstandsbeloning Hondentrainer is een op afstand bedienbaar beloningssysteem dat positieve bekrachtiging gebruikt om honden te trainen om zich op een gepaste manier thuis te gedragen. De elektronische trainer helpt bij het aanleren van rustig gedrag in afleidende situaties, zoals bezoekers aan de deur of tijdens het familiediner.

De Treat & Train™ leert honden om zich op jou te richten door middel van boeiende, interactieve spellen die zorgen voor lichaamsbeweging en mentale stimulatie. Het stelt je in staat om je hond op afstand bijna elk gedrag aan te leren, van alledaagse vaardigheden (zoals zindelijkheidstraining) tot gespecialiseerde vaardigheden (zoals behendigheid, gehoorzaamheid, service en militair werk).

Productkenmerken Treat & Train™ Remote Reward Dog Trainer

 • Training door middel van positieve bekrachtiging – handig voor het oplossen van problemen zoals bedelen aan tafel, tegen gasten aanspringen en blaffen bij de deur
 • Voederautomaat met afstandsbediening
 • Verlengbare doelstok met afneembare basis
 • Draagbare afstandsbediening werkt op een afstand van maximaal 30,5 m
 • 2 uitwisselbare voerschijven voor zowel kleine als grote brokjes
 • Geïllustreerde gebruiksaanwijzing en instructie-dvd inbegrepen
 • 1 jaar garantie
 • Werkt op 4 D-batterijen (niet inbegrepen)

Download hier de Nederlandstalige handleiding

 

Hoe werkt de Treat & Train™?

Het systeem werkt door gewenst gedrag te belonen en de aandacht van je hond af te leiden van acties zoals blaffen, springen of bedelen. Het systeem kan ook worden gebruikt om je hond te trainen om commando's op te volgen, zoals liggen/blijven, komen wanneer geroepen en behendigheidsvaardigheden zoals contactpunten, plaats en vertrekken.

Hoe moeilijk is het om het op te zetten?

Het opzetten is heel eenvoudig! Plaats eenvoudigweg batterijen in de basis en de afstandsbediening, selecteer het kanaal van werking, zoek en plaats de schijf die past bij het voer dat je zult gebruiken, en vul de voerbak met 200 ml - 500 ml traktaties of voedsel. Het bedieningspaneel heeft geavanceerde instellingen die je pas later nodig hebt bij de training van liggen/blijven. Zorg ervoor dat je de installatiestappen in de snelstartgids doorneemt voordat je je Treat & Train™ gaat gebruiken.

Hoe weet de Treat & Train™ wanneer traktaties moeten worden afgegeven?

Jij bepaalt wanneer traktaties worden afgegeven door op een knop op de afstandsbediening te drukken.

Hoeveel trainingstijd kost dit?

Elke hond is anders in hoe ze leren. Sommige honden pikken de training snel op, terwijl andere meer geduld vereisen. De meeste baasjes kunnen hun hond trainen in slechts een paar weken.

Hoe oud moet mijn hond zijn om de Treat & Train™ te gebruiken?

Puppy's kunnen beginnen met trainen met de Treat & Train™ zodra ze volledig zijn gespeend van hun moeders en droge brokjes kunnen eten. 

Welke soort traktaties kunnen gebruikt worden?

De Treat & Train™ vereist droog hondenvoer, droge traktaties of halfvochtige traktaties die door de voedselschijfgaten van zowel de grote als de kleine voerdispenser passen. Ronde of ovale traktaties of voedsel van een gelijkmatige grootte werken het beste.

Kan dit buitenshuis worden gebruikt?

Ja, de Treat & Train™ is draagbaar en kan worden gebruikt in tuinen, parken of andere buitenruimtes waar je wilt werken aan de training van je hond. Let op: het apparaat is niet waterdicht!

Productspecificaties

Artikelnummer
2386
SKU
MM-RR-SYS
EAN
759023080734

Reviews

5 / 5Gebaseerd op 1 review(s)
 • 5 / 5
  Gepost door: Marianne Sneekes op 8 Mei 2023

  Werkt naar behoren

  ...

  Werkt naar behoren

  • +De honden hebben het snel door
  • -Kleine batterij er niet bij geleverd hoort er wel bij te zitten
Schrijf je eigen review

Recent bekeken