Nieuwsbrief
Ontvang de Max&Luna nieuwsbrief met de laatste trends, hoge kortingen en kans op leuke prijzen!

De beste snacks en kauwspeeltjes voor een schoon en gezond gebit van je kat!

Filters

Filters resultaten

Categorieën

Prijsklasse

Merken

Soort huisdier

Kleur

Inhoud

Speciale zorg

  • 1 - 15 van 15

  • 1 - 15 van 15

Wist je dat 70% van de katten kampt met gebitsproblemen? Een goede mondverzorging en hygiëne kan helpen om klachten te voorkomen. Bij Max&Luna vind je diverse artikelen voor je kat om het gebit in topconditie te houden.

Hoe vaker je poetst, hoe sneller jouw kat went en hoe beter het uiteraard voor het gebit van jouw kat is. Voor het voorkomen van tandsteen hoef je echter niet vaker dan een of twee keer per week te poetsen. Als je er moeite mee hebt om de tanden van jouw kat te poetsen, dan kun je meestal wel bij de dierenarts terecht voor een duidelijke uitleg en hulp.

Veel baasjes komen niet toe aan de gebitsverzorging van hun kat of zien op tegen het tanden poetsen van hun kat, ProDen PlaqueOff is dan de uitkomst! Het natuurlijke poeder is effectief voor de mondhygiëne en gemakkelijk te gebruiken: strooi het eenmaal daags over het voer van je kat en het product zal zijn werk doen.

Om het gebit van je kat of kitten in topconditie te houden kun je kauwspeeltjes of kattensnacks speciaal voor de verzorging van het gebit geven. Hiermee help je tandplak en tandverval te voorkomen terwijl je tegelijk de mondhygiëne goed houdt.

Heb je vragen over de beste mondverzorging van je kat? Neem dan contact op met de Max&Luna klantenservice