Nieuwsbrief
Ontvang de Max&Luna nieuwsbrief met de laatste trends, hoge kortingen en kans op leuke prijzen!

Trendy kattenmanden van stof, rotan en karton

Filters

Filters resultaten

Categorieën

Prijsklasse

Merken

Soort huisdier

Formaat

Kleur

Korting tot

  • 1 - 20 van 20

  • 1 - 20 van 20

Een kattenmand geeft jouw kat een eigen plekje om heerlijk weg te dromen. Wist je dat katten tot wel 65% van de dag slapen? Katten slapen en luieren graag in een eigen kattenmand. De kattenmanden van Max&Luna zijn heerlijk zacht en comfortabel en verkrijgbaar in diverse stoffen en designs.

Na een lange dag lekker buiten te zijn is het voor je kat hoog tijd geworden om zijn kattenmand off kattenhuis in te duiken. Met een kattenmand ligt jouw kat er zo lief bij dat je er bijna wel de hele dag naar wil kijken. Katten vinden het heerlijk om lekker weg te dommelen in hun eigen kattenmandje. Om dit allemaal mee te willen maken bieden Max&Luna een ruime keuze aan kattenmanden om jouw kat heerlijk te laten dromen. Je kat kan gewoon niet meer zonder zijn eigen warme slaapplaats.

Er zijn zoveel leuke kattenmandjes voor de kat dat het bijna onmogelijk is om een keuze te maken. Daarom hebben Max&Luna alvast een selectie gemaakt want we willen natuurlijk wel dat je de geschikte mand voor jouw kat neemt. Misschien een heerlijk warm kattenkleedje of een ligbedje. Of kruipt je kat liever lekker weg in zijn eigen ei of kartonnen kattenhuis? 

Met een goed uitgekozen kattenmand weet je zeker dat je kat altijd voldoende rust krijgt!