Nieuwsbrief
Ontvang de Max&Luna nieuwsbrief met de laatste trends, hoge kortingen en kans op leuke prijzen!

Krabpalen zijn onmisbaar voor een kat. Shop hier de mooiste design krabmeubels!

Filters

Filters resultaten

Categorieën

Prijsklasse

Merken

Soort huisdier

Kleur

Korting tot

  • 1 - 4 van 4

  • 1 - 4 van 4

Alle kattenbaasjes zullen het met ons eens zijn; een krabpaal is onmisbaar in een huis met katten. Als een kat niet de mogelijkheid heeft zijn krabbehoefte op een juiste manier te bevredigen, zal hij zich storten op de mooie meubelstof van jouw bank of stoelen.

Katten hebben een instinctieve behoefte om te krabben. Jouw kat krabt niet aan je meubels om jou te pesten, dit is puur aangeboren gedrag waarmee ze hun instinct bevredigen. Krabpalen zijn daarom de ideale oplossing om te voorkomen dat jouw kat aan de bank of het behang gaat krabben. Katten kunnen hun nagels slijpen aan een krabpaal en deze activiteit traint tegelijk de spieren van de kat. Door te krabben en hun kopje langs het krabmeubel te wrijven, krijgen ze de mogelijkheid hun territorium te markeren. Dat is ook iets waar katten dol op zijn!

Katten doen niets liever dan hun omgeving observeren vanuit een schuilplaats. Een krabpaal met verschillende plateaus of hoogtes is daarom perfect voor poezen en katten. Het geeft jouw huisdier een mooie uitkijk om alles in de gaten te houden op (grote) hoogte.

Krabpalen zijn verkrijgbaar in veel verschillende materialen en uitvoeringen. Max&Luna verkoopt prachtige design krabpalen van het merk BeOneBreed, want het baasje mag ook niet vergeten worden.

Een goede kattenkrabpaal moet een comfortabele ligplaats hebben, klimmogelijkheden en eventueel een holletje of tipi als schuilplaats. De stam van de krabpaal moet gemaakt zijn van robuust materiaal, zoals sisal of papiertouw.

Als je net een kitten in huis hebt, moet je deze eerst laten wennen aan een kleine krabpaal en niet direct in een hele hoge krabpaal laten klimmen.