Nieuwsbrief
Ontvang de Max&Luna nieuwsbrief met de laatste trends, hoge kortingen en kans op leuke prijzen!

Zorg voor een goede zichtbaarheid van je hond tijdens het uitlaten!

Filters

Filters resultaten

Categorieën

Prijsklasse

Merken

Soort huisdier

Formaat

Kleur

Korting tot

  • 1 - 2 van 2

  • 1 - 2 van 2

Je hond uitlaten; je doet dit meerdere keren per dag. Meestal is het in de avond tijd voor een lange avondwandeling. Natuurlijk wil je dat jullie dan veilig zijn. Zorg daarom dat je vooral in de donkere wintermaanden goed zichtbaar bent.

Zeker in de schemer en in het donker is het belangrijk dat jij én je hond goed zichtbaar zijn in het verkeer. Als jullie de weg oversteken, in donkere stukjes park wandelen of op het fietspad lopen. Max&Luna heeft diverse veiligheidsartikelen voor in het donker; van lampjes, reflecterende bandana's tot halsbanden. Met deze artikelen zorg je dat geen enkele andere weggebruiker jullie over het hoofd ziet.

Rukka Pets Neon Light Collar Neon Light Collar is een felgekleurde halsband met reflecterende details en ingebouwd LED veiligheidslampje, dat ervoor zorgt dat je hond beter zichtbaar is in het donker. Het veiligheidslampje zit ingebouwd in de snelle kliksluiting van de halsband en is USB-oplaadbaar.

Combineer je halsband met de verstelbare neon hondenriem, zodat je extra zichtbaar bent tijdens de donkere avondwandeling.

Met een reflecterend veiligheidsvest kun je veilig met je hond op pad in het donker. Het heeft een goede pasvorm en weegt bijna niets, hierdoor heeft je hond er geen last van tijdens het wandelen.