Nieuwsbrief
Ontvang de Max&Luna nieuwsbrief met de laatste trends, hoge kortingen en kans op leuke prijzen!

De beste hondenbenches en bijpassende kussens. Ideaal om je hond te trainen of veilig mee te nemen op reis!

Filters

Filters resultaten

Categorieën

Prijsklasse

Merken

Soort huisdier

Formaat

Kleur

Korting tot

  • 1 - 9 van 9

  • 1 - 9 van 9

Een hondenbench is niet alleen geschikt om je pup of hond te trainen maar ook om je hond veilig te vervoeren. Vaak is de hondenbench de plek waar je hond echt tot rust komt.

Het kiezen van de juiste maat hondenbench is natuurlijk erg belangrijk. De grootte van de hondenbench is geheel afhankelijk van het ras van jouw hond maar ook het doel waarvoor je het wilt gebruiken. Het is dus belangrijk hier van tevoren goed over na te denken zodat je zeker weet dat je de juiste keuze maakt.

Waarom een hondenbench?

Een hondenbench is zeer handig in gebruik voor bijvoorbeeld het zindelijk maken van je pup. Je beperkt de ruimte waardoor je het plassen en poepen van je pup sneller onder controle krijgt. Daarbij kan een bench je hond ook een veilig en geborgen gevoel geven. Een eigen plekje waar hij zich lekker terug kan trekken. Een luxe hondenbench is ook een veel gebruikt hulpmiddel om je hond te leren om alleen thuis te blijven.

Plaatsing van een hondenbench

Wij raden aan om een hondenbench op een rustige plek in huis te zetten. Je hond kan zich zo lekker terugtrekken op zijn eigen plekje zonder dat hij gestoord wordt. Ook voor een pup is het belangrijk dat de hondenbench op een rustige plek staat. Staat de hondenbench bijvoorbeeld in de huiskamer waar veel beweging is dan wordt hij continu geprikkeld. Een pup is natuurlijk erg nieuwsgierig en zal het dan lastig vinden om rustig te gaan slapen. En rust is voor een pup erg belangrijk.

Twijfel je over de maat van de hondenbench? In de productomschrijving staan de afmetingen in centimeters vermeld. Plak met tape deze afmetingen af op je vloer zodat je goed kunt zien of je hond hierin past. Mocht je er niet uitkomen, neem dan contact op met de klantenservice. We helpen je graag!