Nieuwsbrief
Ontvang de Max&Luna nieuwsbrief met de laatste trends, hoge kortingen en kans op leuke prijzen!

Voor jouw hond wil je alleen het beste natvoer van onze topmerken!

Filters

Filters resultaten

Categorieën

Prijsklasse

Merken

Soort huisdier

Inhoud

Speciale zorg

  • 1 - 11 van 11

  • 1 - 11 van 11

De beste keuze in natvoer voor honden vind je bij Max&Luna!

Honden zijn dol op natvoer, vooral als het een klein beetje opgewarmd is. Natvoer ruikt sterker dan droogvoer en stimuleert de eetlust van honden. Is je hond een moeilijke eter of eet hij tijdelijk slechter dan kan je met opgewarmd natvoer proberen zijn eetlust te verhogen. Ook voor honden met urinewegproblemen is natvoer een uitkomst, natvoer bevat namelijk meer vocht dan droogvoer waardoor je hond tijdens het eten ook direct meer vocht opneemt.

Bij Max&Luna verkopen we alleen het smakelijkste en beste natvoer voor je hond omdat we weten dat jij alleen het beste wilt geven aan je hond. Daarom verkopen wij Almo Nature natvoeding. Almo Nature gebruikt ingrediënten die ook voor menselijke consumptie geschikt zijn en daarnaast besteed Almo Nature de winst die ze maken in het financieren van projecten ter bescherming van honden, katten en biodiversiteit. Zo helpt je hond met elke heerlijke hap ook samen met jou aan een betere en veiligere wereld voor hond en kat.

Bestel vandaag nog overheerlijk natvoer zodat jouw hond morgen een heerlijke maaltijd heeft. Op werkdagen voor 22:00 uur besteld, morgen in huis!