Nieuwsbrief
Ontvang de Max&Luna nieuwsbrief met de laatste trends, hoge kortingen en kans op leuke prijzen!

Catlink

Filters

Filters resultaten

Categorieën

Prijsklasse

Merken

Soort huisdier

Kleur

Inhoud

Speciale zorg

  • 1 - 8 van 8

  • 1 - 8 van 8

Catlink is in 2017 opgericht en zet zich in voor het bouwen van een Internet of Things-ecosysteem waar mensen, dingen en huisdieren met elkaar in contact kunnen komen. Product onderzoek en -ontwikkeling worden uitgevoerd op basis van de werkelijke behoeften van katten en hun baasjes. De Catlink Scoopers staan in Azië bovenaan op de 1e plaats in de categorie slimme kattenbakken. En dat is ook niet zo gek aangezien deze zelfreinigende kattenbakken het leven van het kattenbaasje wel heel gemakkelijk maken!

De liefde voor katten is de motivatie achter het merk CATLINK. Catlink is gemaakt om alles voor katten te koppelen. De meeste slimme huisdierartikelen op de markt maken het handig voor mensen om katten groot te brengen, omdat deze elektronische producten ons helpen met het voeren, drinken en scheppen. 

Dankzij Catlink wordt de voedselinname, drinkinname en de uitscheiding van elke kat automatisch geobserveerd en geregistreerd. Op dat laatste punt genereert de Catlink App visualisatiegrafieken voor elke kat gedurende 24 uur, 7 dagen en 12 maanden.

Op basis van de vergelijking van gemiddelde gegevens, zal de app er op tijd aan herinneren dat je  huisdier medische aandacht nodig heeft. Bijvoorbeeld, de voedselinname en drinkinname blijven hetzelfde of minder, maar de tijden en duur van uitscheiding is meer of langer, Catlink App stuurt een bericht en stelt voor om de situatie van deze kat te controleren.

In 2020 hebben meer dan 100.000 mensen de Catlink APP gebruikt en zijn er veertig miljoen gezondheidsherinneringen doorgestuurd.

De Catlink AI Cat Litter Box Scooper Pro Version, Catlink AI Cat Litter Box Young Version, de Catlink Feeder, de Catlink Stairs en Catlink kattenbakvulling zijn vanaf februari 2022 exclusief verkrijgbaar bij Max&Luna!