0

Helaas is het niet meer mogelijk om te bestellen bij Max&Luna.Helaas is het niet meer mogelijk om te bestellen bij Max&Luna.

0

Helaas is het niet meer mogelijk om te bestellen bij Max&Luna.Helaas is het niet meer mogelijk om te bestellen bij Max&Luna.

Kurgo Door Guard - Beschermhoes voor Autodeuren - Zwart - Inhoud 2 stuks

Productomschrijving
Met de beschermhoes van Kurgo bescherm je jouw autodeur tegen je hond op de achterbank. Want vieze, harige pootjes kunnen veel schade aanrichten aan het interieur van je auto, zeker aan het portier. Met deze hoes hoef je je niet meer druk te maken over jouw slobberende, tegen de ramen klimmende medereiziger. Makkelijk te installeren beschermhoes ...

Met de beschermhoes van Kurgo bescherm je jouw autodeur tegen je hond op de achterbank. Want vieze, harige pootjes kunnen veel schade aanrichten aan het interieur van je auto, zeker aan het portier. Met deze hoes hoef je je niet meer druk te maken over jouw slobberende, tegen de ramen klimmende medereiziger.

Makkelijk te installeren beschermhoes

Deze waterbestendige deurbescherming is gemakkelijk te installeren aan je autodeur. Het biedt zo bescherming voor alle soorten en maten auto’s. Aan de achterkant van de deurbescherming zitten vier lipjes die je tussen het raam en de deur bevestigt. Simpel en snel dus! Ook is de deurbeschermer voorzien van een handig opbergvak voor alle reisbenodigdheden.

Wasbare beschermhoes voor je autodeur

De beschermhoes kan in de wasmachine waardoor het schoonhouden van de hoes heel eenvoudig is. Met de Kurgo deurbeschermer kan je dus veilig op pad, wetende dat je trouwe viervoeter geen schade maakt terwijl hij nog steeds rustig van het uitzicht kan genieten.

De Kurgo autodeur beschermhoes in het kort:

  • Twee beschermers per doos
  • Vlek- en waterbestendig
  • Wasbaar in de wasmachine (koud, mild programma)
  • Past in vrijwel alle auto’s
  • Tegen het wapperen in de wind (met een openraam) kan de bescherming het beste aan de onderkant verzwaard worden
  • Hoogte 45cm, breedte aanpasbaar van 58 tot 71 cm
  • Groot opbergvak

Niet aanbevolen voor BMW’s of autos met Auto Arrest ramen of Film Tinted ramen

Productspecificaties

Artikelnummer
4771
EAN
813146011584

Reviews

0 / 5Gebaseerd op 0 review(s)

Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product..

Schrijf je eigen review

Recent bekeken