0
0

PetSafe Zoom - Laserspeelgoed met veiligste laser - Schakelt Automatisch uit

Productomschrijving
De Petsafe Zoom (voorheen Frolicat) is een automatische kattenspeeltje voor katten die houden van spelen en jagen. Het speelgoed heeft een ingebouwd laserlicht dat je kat achterna kan jagen, en het speelt ook verschillende geluiden af om je kat te vermaken. De Zoom is gemaakt van hoogwaardige materialen en is veilig voor je kat. Het speelgoed is oo...

De Petsafe Zoom (voorheen Frolicat) is een automatische kattenspeeltje voor katten die houden van spelen en jagen. Het speelgoed heeft een ingebouwd laserlicht dat je kat achterna kan jagen, en het speelt ook verschillende geluiden af om je kat te vermaken. De Zoom is gemaakt van hoogwaardige materialen en is veilig voor je kat. Het speelgoed is ook makkelijk in elkaar te zetten en te gebruiken.

De Petsafe Zoom is een geweldige manier om je kat te helpen fit en gezond te blijven. Het speelgoed helpt je kat om te bewegen en te spelen, wat belangrijk is voor hun fysieke en mentale gezondheid. De Frolicat Zoom is ook een geweldige manier om je kat te entertainen als je niet thuis bent. Het speelgoed zal je kat urenlang bezighouden, zodat je je geen zorgen hoeft te maken dat ze zich vervelen of zich verwonden.

Als je een kat hebt die van spelen houdt, dan is de Petsafe Zoom de perfecte keuze voor jou. Het speelgoed is een geweldige manier om je kat te helpen fit, gezond en gelukkig te blijven.

Hier zijn enkele van de voordelen van de Petsafe Zoom:

  • Het speelgoed helpt je kat fit en gezond te blijven.
  • Het speelgoed is een geweldige manier om je kat te entertainen als je niet thuis bent.
  • Het speelgoed is gemaakt van hoogwaardige materialen en is veilig voor je kat.

Als je op zoek bent naar een geweldige manier om je kat te helpen fit, gezond en gelukkig te blijven, dan is de Petsafe Zoom de perfecte keuze voor jou.

  • Snel bewegende rode stip trekt katten direct aan
  • Handsfree spelen
  • Werkt op 3 AA-batterijen
  • Wordt automatisch uitgeschakeld
  • Bevat de veiligste laser die beschikbaar is voor kattenspeeltjes (Klasse 1)
  • Afmetingen 26,5x13,6x13,6cm

Productspecificaties

Artikelnummer
6692
EAN
729849172982

Reviews

0 / 5Gebaseerd op 0 review(s)

Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product..

Schrijf je eigen review

Recent bekeken