0

Helaas is het niet meer mogelijk om te bestellen bij Max&Luna.Helaas is het niet meer mogelijk om te bestellen bij Max&Luna.

0

Helaas is het niet meer mogelijk om te bestellen bij Max&Luna.Helaas is het niet meer mogelijk om te bestellen bij Max&Luna.

Drijvende & Stuiterende Hondenbal voor Werpstok - West Paw - Zogoflex Jive - Blauw, Groen, Oranje - XS/S/L

Productomschrijving
De Zogoflex Jive is ontworpen met extra groeven waardoor de bal verschillende kanten op stuitert waardoor jouw hond extra veel plezier beleeft. De Jive helpt ook nog eens mee om de fysieke en mentale conditie van je hond te verbeteren. Daarnaast is het een van het meest duurzame speelgoed in ons assortiment. De Jive stuiterbal is verkrijgbaar in...

De Zogoflex Jive is ontworpen met extra groeven waardoor de bal verschillende kanten op stuitert waardoor jouw hond extra veel plezier beleeft. De Jive helpt ook nog eens mee om de fysieke en mentale conditie van je hond te verbeteren. Daarnaast is het een van het meest duurzame speelgoed in ons assortiment.

De Jive stuiterbal is verkrijgbaar in 3 vrolijke kleuren (appel groen, aqua blauw en oranje) en 3 maten XS (5 cm), S (6,5 cm) en L (8 cm). 

De Jive bal S past in een standaard werpstok om je hond een extra work-out te geven! De maat Small past in elke werpstok want dit is het formaat van een tennisbal. De bal blijft vanwege het Zogoflex materiaal drijven, dus de Jive is perfect om in water of op het strand te apporteren.

Zogoflex® is een ongelooflijk sterk materiaal dat door West Paw wordt gebruikt om duurzaam hondenspeelgoed van te maken. Deze speeltjes blijven drijven, zijn buigzaam en gaan langer mee dan de meeste andere speeltjes. Al het Zogoflex® speelgoed kan in de vaatwasmachine. 

Productspecificaties

Artikelnummer
1927
EAN
747473735649
Artikel
West Paw Jive
Afmetingen
XS (5 cm), S (6,5 cm), L (8 cm)

Reviews

4.8 / 5Gebaseerd op 9 review(s)
 • 5 / 5
  Gepost door: K..S op 13 September 2023

  Super hondenballen, mijn teckel speelt er t liefs mee vooral ook vanwege t kauwen erop, mijn jonge teckel bijt erin maa...

  Super hondenballen, mijn teckel speelt er t liefs mee vooral ook vanwege t kauwen erop, mijn jonge teckel bijt erin maar hij overleefd wel alle andere ballen die ik al geprobeerd heb, en t kauwen erop, geweldig

  • +Stuiteren en niet gifig
  • -Mijn jongste teckel bijt m wel kapot maar speelt er t liefs mee
 • 5 / 5
  Gepost door: Theunissen op 13 December 2022

  Sterke bal die uitdaagt om te spelen door de onregelmatige vorm en het stuitervermogen.

  ...

  Sterke bal die uitdaagt om te spelen door de onregelmatige vorm en het stuitervermogen.

  • +De omschrijving klopt.
  • -Geen
 • 5 / 5
  Gepost door: Bgm op 12 December 2022

  Heerlijk spelen ze er mee. De pup krijgt het niet kapot.

Schrijf je eigen review

Recent bekeken