facebook-pixel
Word vriend
Ontvang de Max&Luna nieuwsbrief met de laatste trends, hoge kortingen en kans op leuke prijzen!

Geen producten gevonden...
West Paw's Rando - Uitdagende speelbal voor honden - met Zogoflex - B Corp Vergroten West Paw's Rando - Uitdagende speelbal voor honden - met Zogoflex - B Corp Vergroten West Paw's Rando - Uitdagende speelbal voor honden - met Zogoflex - B Corp Vergroten West Paw's Rando - Uitdagende speelbal voor honden - met Zogoflex - B Corp Vergroten West Paw's Rando - Uitdagende speelbal voor honden - met Zogoflex - B Corp Vergroten West Paw's Rando - Uitdagende speelbal voor honden - met Zogoflex - B Corp Vergroten West Paw's Rando - Uitdagende speelbal voor honden - met Zogoflex - B Corp Vergroten

Max’s Shop

West Paw's Rando - Uitdagende speelbal voor honden - met Zogoflex - B Corp

Maak je keuze

24,95 18,71

 • Payment Methods
 • Payment Methods
 • Voor 17:00 besteld, morgen het leukste baasje!
 • Gratis retourneren
 • Gratis verzending vanaf 20,-
 • Persoonlijke Service

Informatie

Zogoflex Echo™
Ieder hond speelt weer anders. Daarom is het tijd voor een lichtere, flexibelere en levendigere manier van spelen en kauwen! De Zogoflex Echo™ Collectie is gemaakt in de Verenigde Staten van hetzelfde niet giftige, duurzame en CE goedgekeurde materiaal (en weer 100% recyclebaar). Maar dan met een holle binnenkant wat het speelgoed flexibeler en licht gewicht maakt. Rando™, Zwig™ en Skamp™ zijn de West Paw-waardige versie op de traditionele tennisbal en stok – alleen dan veiliger, beter en duurzamer. En gewoon weg leuker dan de traditionele exemplaren, de stok en de tennisbal. Het speelgoed is net iets anders ontwerpen dan de originele vormen zodat ze een onverwachte kant uit kunnen stuiteren tijdens een speeltje apporteren voor een extra uitdaging.


Rando™ met Zogoflex Echo™ technologie
Er is niets mooie dan een apporteren met een bal zeker als deze alle kanten op stuitert. Maar Rando™ is niet alleen een droom die werkelijkheid wordt voor honden, de bal blijft mooi bijna nieuw ondanks modder of kwijl en is nog licht gewicht ook! Rando™ bevat Zogoflex materiaal maar dan met een holle binnenkant. Waardoor het speelgoed gemakkelijker indeukt, onverwacht stuitert op het land en blijft drijven in water. Al is Rando™ niet geschikt voor de echte fanatieker kauwers, de holle binnenkant maakt hem echter wel veel sterke dan je verwacht. Dit lichte flexibele speelgoed is door zijn gewicht ook zeker geschikt om in huis mee te spelen! Kortom het ultieme speelgoed voor actieve honden die wel van een uitdaging houden!

 • Platte onderkant en de inkeping aan de zijkant makken dat de bal onvoorspelbaar en intrigerend beweegt
 • Holle binnenkant, zodat het lichtgewicht is en makkelijk meegeeft
 • Gemakkelijk vanuit de lucht te vangen en leuk om in te drukken en op te kauwen
 • Grondig schoon te maken in de vaatwasser of door eenvoudig af te spoelen
 • Blijft drijven, dus uren water speelplezier gegarandeerd!
 • Pure lol, geen latex, BPA, ftalaten of giftige inkten
 • Verkrijgbaar in drie kleuren, Oranje, Groen en Paars
 • Verkrijgbaar in twee maten, Small 6 cm, Large 9 cm

Speel Slim. Speel Veilig.
Al eeuwenlang spelen honden met veel plezier met stokken en tennisballen. Al lijkt het ongevaarlijk om hiermee te apporteren, dat is het zeker niet. Stokken kunnen splinteren en hierdoor in de tong of keel prikken. Tennisballen bevatten giftige lijm, het pluis van de tennisbal kan het verteringssysteem verstoppen en tanden en kiezen kunnen harder slijten door het veelvuldig gebruik van een tennisbal. Kies daarom voor de veiligere optie, de Rando™, Zwig™ of Skamp™.

Wat is het verschil?

Zogoflex® – massief gemaakt, ontwikkeld met duurzaamheid in gedachte voor de zachtaardige tot (zeer) fanatieke kauwer.

Zogoflex Air® - Geïnjecteerd met lucht, een lichter en zachter materiaal voor de hond die graag kauwt, maar niet kapot maakt.

Zogoflex Echo™ - Zogoflex maar dan met een holle binnenkant. Gemaakt voor honden die van een flink stuiter effect houden.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »