facebook-pixel
Word vriend
Ontvang de Max&Luna nieuwsbrief met de laatste trends, hoge kortingen en kans op leuke prijzen!

Geen producten gevonden...
Bionic Bone Zeer sterke  Stok om op te Kauwen voor Honden Vergroten Bionic Bone Zeer sterke  Stok om op te Kauwen voor Honden Vergroten Bionic Bone Zeer sterke  Stok om op te Kauwen voor Honden Vergroten Bionic Bone Zeer sterke  Stok om op te Kauwen voor Honden Vergroten Bionic Bone Zeer sterke  Stok om op te Kauwen voor Honden Vergroten Bionic Bone Zeer sterke  Stok om op te Kauwen voor Honden Vergroten Bionic Bone Zeer sterke  Stok om op te Kauwen voor Honden Vergroten Bionic Bone Zeer sterke  Stok om op te Kauwen voor Honden Vergroten

Max’s Shop

Bionic Bone Zeer sterke Stok om op te Kauwen voor Honden

Maak je keuze

Vriendenprijs: 11,95

Op werkdagen voor 17:00 besteld, morgen in huis. In het weekend besteld, dinsdag in huis.

Informatie

Deze stok van rubber kan zelfs het meest agressieve speelgedrag van honden weerstaan. De Bionic rubber producten worden al jarenlang getest in dierenasielen en pensions in de Verenigde Staten. Door het maken en verwoesten van ontelbaar veel samples, weten we dat het Bionic Rubber het agressieve speelgedrag van de meeste honden kan verdragen.

Deze rubberen stok is zeer geschikt om mee te gooien en te apporteren. Door de verzwaarde uiteinden maakt het een draaiende beweging. De stok blijft bovendien drijven in water en is ook dan duidelijk zichtbaar voor je hond.

Deze stok voor honden om mee te spelen is zo ontworpen dat het perfect in de bek van jouw hond past. De randen op de bovenkant geven je hond het gevoel dat hij door het speelgoed heen bijt, zo blijft jouw hond maandenlang geïnteresseerd. In de opening van het kauwbot kunnen bovendien snoepjes geplaatst worden. Het bot gewoon in de vaatwasser gewassen worden. 

De Bionic Bone onverwoestbare kauwbot voor honden is bij Max&Luna verkrijgbaar in drie maten: S 20 cm M 22 cm en L 25 cm  

5/5

Maurits 08-07-2018 19:18

Een perfect speeltje voor onze Arco, die er regelmatig z'n scherpe tanden in zet. Zowel binnen, buiten als in het water is het ideaal voor onze hond.

Suggesties van Max