facebook-pixel
Word vriend
Ontvang de Max&Luna nieuwsbrief met de laatste trends, hoge kortingen en kans op leuke prijzen!

Geen producten gevonden...
Scruffs Zachte Hondenmand Zachte mand voor Kleine Hondjes Vergroten Scruffs Zachte Hondenmand Zachte mand voor Kleine Hondjes Vergroten Scruffs Zachte Hondenmand Zachte mand voor Kleine Hondjes Vergroten Scruffs Zachte Hondenmand Zachte mand voor Kleine Hondjes Vergroten

Max’s Shop

Scruffs Zachte Hondenmand Zachte mand voor Kleine Hondjes

Maak je keuze

Vriendenprijs: 29,95

Vandaag besteld, binnen 1-3 werkdagen bezorgd

Informatie

Met deze superzachte hondenmand haal je een heerlijke ligplaats voor jouw kleine hondje in huis. Het Scruffs Chester Box Bed is gemaakt uit één stuk voor optimale ondersteuning. Voorzien van een anti-slip onderzijde wat er voor zorgt dat de hondenmand niet gemakkelijk kan verschuiven. Het bed is te reinigen in de wasmachine. De Scruffs Chester collectie wordt gemaakt van een rijke Chocolade Bruine Chenillestof.

Het slaapgedeelte is bekleed met een luxe korte pluche vacht voor warmte en comfort. Afgewerkt met een faux suède piping en knopen in het midden en voorzien van een geborduurd Scruffs logo.

Deze Luxe hondenmand voor jouw kleine hondje is bij Max&Luna in 2 maten verkrijgbaar: Small: 50 x 40 cm Medium: 60 x 50 cm

5/5

Esther 09-12-2017 19:58

En heerlijk warm en stevig mandje voor Belle, ons Boomertje. Fijn ook dat het het zo in de wasmachine gewassen kan worden, zodat ons hondje steeds een schoon plekje heeft.

Suggesties van Max