facebook-pixel
Word vriend
Ontvang de Max&Luna nieuwsbrief met de laatste trends, hoge kortingen en kans op leuke prijzen!

Geen producten gevonden...
Rowdies Zacht & Sterk Trek Speelgoed voor Honden Vergroten Rowdies Zacht & Sterk Trek Speelgoed voor Honden Vergroten Rowdies Zacht & Sterk Trek Speelgoed voor Honden Vergroten Rowdies Zacht & Sterk Trek Speelgoed voor Honden Vergroten Rowdies Zacht & Sterk Trek Speelgoed voor Honden Vergroten Rowdies Zacht & Sterk Trek Speelgoed voor Honden Vergroten Rowdies Zacht & Sterk Trek Speelgoed voor Honden Vergroten

Max’s Shop

Rowdies Zacht & Sterk Trek Speelgoed voor Honden

Maak je keuze

Vriendenprijs: 43,95

Op werkdagen voor 17:00 besteld, morgen in huis. In het weekend besteld, dinsdag in huis.

Informatie

Met lange slungelige armen is Jefferson ideal voor honden die graag samen trek spelletjes spelen. Jefferson is bij uitstek geschikt voor medium tot grote honden

Rowdies™ is de nieuwste collectie van Zogoflex Hondenspeelgoed. Deze prijswinnende duurzame stoffen honden speeltjes zijn ontworpen voor alle soorten honden. Voor elk formaat hond is er een specifiek speeltje ontwikkeld, of het nu om een Terrier of een Mastiff gaat er is een Rowdies™ waarmee jouw hond kan spelen. 

Voor de Rowdies™ heeft Zogoflex gebruik gemaakt van het innovatieve Zogoflex® materiaal om zo speciale “kauw zones” te creëren. De stevige pluche HardyTex™ stof is aan de achterkant verstevigd om de Rowdies™ nog steviger te maken! 

De combinatie van het veilige Zogoflex® materiaal voor de “kauw zones” met de verstevigde stof van HardyTex™ zorgen voor een speeltje wat lang zal meegaan, wat ondersteund wordt door de Love It Guarantee™ van Zogoflex. 

HardyTex™
Ontworpen en getest op uren speelplezier. De HardyTex™ stof is meer dan een pluizig speeltje! Het is een stevig pluche stof, verstevigd aan de achterkant voor extra duurzaamheid. De HardyTex™ stof gaat langer mee dan standaard pluche hondenspeeltjes. 

Zogoflex® Kauw Zones
Klaar voor de start, kauw! De unieke innovatieve Zogoflex® kauw zones bieden honden de mogelijkheid om ook te kauwen op de Rowdies™. 

Breedte: 34 cm
Hoogte: 17 cm

5/5

Lieke 08-12-2017 21:26

Zowel Astra, onze golden retriever, als wij zelf zijn dol op dit super grappige speeltje. Ze komt er steeds mee aan sjouwen voor trekspelletjes, of ze schudt het hardhandig heen en weer. Oersterk en nog steeds mooI ondanks de hardhandige behandeling en diverse wasbeurten.

Suggesties van Max