0

Helaas is het niet meer mogelijk om te bestellen bij Max&Luna.Helaas is het niet meer mogelijk om te bestellen bij Max&Luna.

0

Helaas is het niet meer mogelijk om te bestellen bij Max&Luna.Helaas is het niet meer mogelijk om te bestellen bij Max&Luna.

West Paw Seaflex™ Sailz - Duurzaam Hondenspeelgoed - Frisbee in Roze, Groen en Blauw - Voor gemiddeld sterke Kauwers en Honden die graag Rennen

Productomschrijving
Met West Paw's Sailz combineer je sport & spel met een gaaf design én dragen jij en je hond moeiteloos bij aan een beter milieu. Deze frisbee wordt hét favoriete speeltje van je hond op het strand deze zomer. Dit hondenspeelgoed is gemaakt van Seaflex™: een unieke mix van ocean bound plastic en zero waste Zogoflex®. Eindeloos speelplezier,...

Met West Paw's Sailz combineer je sport & spel met een gaaf design én dragen jij en je hond moeiteloos bij aan een beter milieu. Deze frisbee wordt hét favoriete speeltje van je hond op het strand deze zomer. Dit hondenspeelgoed is gemaakt van Seaflex™: een unieke mix van ocean bound plastic en zero waste Zogoflex®. Eindeloos speelplezier, 100% recyclebaar.

Interactief spel

West Paw's Sailz is perfect voor interactief spel. Het speeltje vliegt ver én snel: daarmee biedt het een geweldige vorm van lichaamsbeweging voor honden die graag rennen. Het lichtgewicht design en de comfort-grip zorgen ervoor dat baasjes verder en rechter kunnen gooien, terwijl het middengat de hond helpt om de Sailz tijdens het rennen beter te kunnen pakken.

West Paw Sailz™ is verkrijgbaar in de kleuren: Emerald groen, Hibiscus roze en Surf blauw.

Goed om te weten:

 • Volledig recyclebaar
 • Zeer veilig: voedselveilig materiaal, vrij van BPA ftalaten en latex
 • Voor gemiddeld-sterke kauwers
 • Drijft in het water
 • Vaatwasmachinebestendig
 • Diameter 22 cm
 • Love It Guarantee

Sea The Change

Met de “Sea The Change”-collectie combineert West Paw eindeloos speelplezier met een gaaf design én dragen jij en je hond moeiteloos bij aan een beter milieu. De Drifty, Sailz en Snorkl worden namelijk gemaakt van Seaflex™: een exclusieve blend van herwonnen en gerecycled ocean bound-plastic en recyclebaar Zogoflex®-materiaal. Het speelgoed is 100% recyclebaar en de nieuwe Swirl-technologie geeft elk speeltje een uniek kleurenpatroon.

Ocean bound-plastic

Ocean bound-plastic is zwerfplastic dat “op weg” is naar de oceaan. Het hergebruik van dit plastic is een cruciaal element in de strijd tegen plasticvervuiling in de oceanen, aangezien naar schatting 80% van de plasticvervuiling afkomstig is van land.

Zogoflex

Zogoflex® is een ongelooflijk sterk gerecycled materiaal dat door West Paw wordt gebruikt om duurzaam hondenspeelgoed van te maken. Deze speeltjes blijven drijven, zijn buigzaam en gaan langer mee dan de meeste andere speeltjes. Alle Zogoflex® kunnen in de vaatwasmachine.

Play Safe, Play Smart

Vergeet niet dat de veiligheid van je hond jouw verantwoordelijkheid is. Geen enkel hondenspeelgoed is onverwoestbaar. Kies alleen speelgoed dat de juiste vorm en grootte voor je hond heeft en houd altijd toezicht tijdens het gebruik van dit speelgoed. Is het speeltje beschadigd, stop met spelen en pak het af van de hond.

West Paw

West Paw is een B Corp gecertificeerd bedrijf dat sinds 1996 veilige en milieuvriendelijke producten voor honden ontwerpt en produceert in de Verenigde Staten. Hun stevige en duurzame speelgoed heeft diverse prijzen gewonnen en wordt verkocht in meer dan 6000 winkels in de Verenigde Staten en meer dan 35 landen wereldwijd. Kenmerkend voor West Paw is de grote waarde die ze hechten aan functionaliteit & plezier, veiligheid en ze 100% achter hun eigen producten staan. Met de 'Love it Guarantee' geeft West Paw 100% garantie op al haar speelgoed. Informeer naar de voorwaarden.

Productspecificaties

Artikelnummer
6497
EAN
747473767565
Artikel
West Paw Sailz
Afmetingen
22 cm in diameter

Reviews

5 / 5Gebaseerd op 1 review(s)
 • 5 / 5
  Gepost door: Esmée op 3 December 2023
  De nieuwe favoriet van onze hond! Lichte frisbee die fijn werpt en blijft drijven in water.
  Onze hond heeft nogal sterke kaken waardoor er scheuren in zijn gekomen. Ondanks de schade kan ik er nog steeds goed mee te gooien. D...
  De nieuwe favoriet van onze hond! Lichte frisbee die fijn werpt en blijft drijven in water. Onze hond heeft nogal sterke kaken waardoor er scheuren in zijn gekomen. Ondanks de schade kan ik er nog steeds goed mee te gooien. Dus wij blijven hem gewoon gebruiken totdat hij echt kapot is en schaffen dan weer een nieuwe aan.
Schrijf je eigen review

Recent bekeken