Nieuwsbrief
Ontvang de Max&Luna nieuwsbrief met de laatste trends, hoge kortingen en kans op leuke prijzen!

West Paw Rowdies™ Taylor - Sterk Pluche Hondenspeelgoed - Knuffel met Pieper in Roze, Groen en Geel

West Paw Rowdies™ Taylor - Sterk Pluche Hondenspeelgoed - Knuffel met Pieper in Roze, Groen en Geel Vergroten West Paw Rowdies™ Taylor - Sterk Pluche Hondenspeelgoed - Knuffel met Pieper in Roze, Groen en Geel Vergroten West Paw Rowdies™ Taylor - Sterk Pluche Hondenspeelgoed - Knuffel met Pieper in Roze, Groen en Geel Vergroten West Paw Rowdies™ Taylor - Sterk Pluche Hondenspeelgoed - Knuffel met Pieper in Roze, Groen en Geel Vergroten West Paw Rowdies™ Taylor - Sterk Pluche Hondenspeelgoed - Knuffel met Pieper in Roze, Groen en Geel Vergroten West Paw Rowdies™ Taylor - Sterk Pluche Hondenspeelgoed - Knuffel met Pieper in Roze, Groen en Geel Vergroten West Paw Rowdies™ Taylor - Sterk Pluche Hondenspeelgoed - Knuffel met Pieper in Roze, Groen en Geel Vergroten

Max’s Shop

West Paw Rowdies™ Taylor - Sterk Pluche Hondenspeelgoed - Knuffel met Pieper in Roze, Groen en Geel

Maak je keuze

 • Payment Methods
 • payment-providers
 • payment-providers
 • Vandaag besteld, morgen het leukste baasje!
 • Gratis retourneren
 • Gratis verzending vanaf 20,-
 • Persoonlijk advies

Op werkdagen voor 22:00 besteld, morgen in huis. In het weekend besteld, dinsdag in huis.

Informatie

Sterke knuffel voor kleine tot middelgrote honden

Deze knuffel raak je niet snel kwijt! De Rowdie Taylor is verkrijgbaar in drie vrolijke en super opvallende knalkleuren; Taylor Hot Pink (roze), Taylor Lemon (geel) en Taylor Lime (groen). 

Rowdie Taylor van West Paw heeft de perfecte vorm om lekker mee te knuffelen en om wat op te kauwen. Hij is vooral geschikt voor kleine tot middelgrote honden die gek zijn op spelen. Dit wordt geheid het favoriete speeltje van jouw hond!

Dus speel, trek en gooi hem in de wasmachine, want Taylor wordt gegarandeerd vies van al dat spelen maar is na het wassen weer als nieuw!

West Paw's Rowdies™ combineren twee van West Paw's sterkste technologieën: de versterkte HardyTex® stof en Zogoflex® kauwzones. Het resultaat? Een verleidelijk, extreem duurzaam pluche hondenspeeltje met geborduurde ogen die er niet afgebeten kunnen worden. De pieper stimuleert spel, de Zogoflex® kauwzones bieden de mogelijkheid tot extra knagen en het zachte pluche nodigt uit tot lekker knuffelen.

De combinatie van het veilige Zogoflex® materiaal voor de kauwzones met de verstevigde stof van HardyTex™ zorgen voor een hondenspeeltje wat lang zal meegaan, wat ondersteund wordt door de Love It Guarantee™.

HardyTex™

Ontworpen en getest op uren speelplezier. De HardyTex™ stof is meer dan een pluizig speeltje! Het is een stevig pluche stof, welke aan de binnenzijde is verstevigd met mesh. De HardyTex™ stof gaat langer mee dan standaard pluche stoffen.

Zogoflex® Kauwzones

Klaar voor de start, kauw! De unieke innovatieve Zogoflex® kauwzones bieden honden de mogelijkheid om ook te kauwen op de Rowdies™.

IntelliLoft® vulling

West Paw's Rowdies worden handgemaakt in de Verenigde Staten en zijn gevuld met het fijne en duurzame IntelliLoft®: een zachte vulling die volledig is gemaakt van gerecyclede plastic flessen.

Eigenschappen West Paw's Rowdies™ Taylor:

 • Extra sterk dankzij de versterkte HardyTex® stof en Zogoflex® kauwzones.
 • Met luide pieper
 • Gevuld met een duurzame IntelliLoft® vulling, van gerecyclede plastic flessen.
 • Handgemaakt in de Verenigde Staten.
 • Machine wasbaar en kan in de wasdroger
 • Afmeting: 15x25x6 cm

 

Play Safe, Play Smart

Vergeet niet dat de veiligheid van je hond jouw verantwoordelijkheid is. Geen enkel hondenspeelgoed is onverwoestbaar. Kies alleen speelgoed dat de juiste vorm en grootte voor je hond heeft en houd altijd toezicht tijdens het gebruik van dit speelgoed. Als de knuffel kapot is, stop dan met spelen en pak de knuffel af.

West Paw

West Paw is een B Corp gecertificeerd bedrijf dat sinds 1996 veilige en milieuvriendelijke producten voor honden ontwerpt en produceert in de Verenigde Staten. Hun stevige en duurzame speelgoed heeft diverse prijzen gewonnen en wordt verkocht in meer dan 6000 winkels in de Verenigde Staten en meer dan 35 landen wereldwijd. Kenmerkend voor West Paw is de grote waarde die ze hechten aan functionaliteit & plezier, veiligheid en ze 100% achter hun eigen producten staan. Met de 'Love it Guarantee' geeft West Paw 100% garantie op al haar speelgoed. Informeer naar de voorwaarden.

 

Barcode Artikel Kleur Maat
747473765103 West Paw Rowdies Taylor Hot Pink Roze 15x25x6 cm
747473765110 West Paw Rowdies Taylor Lemon Geel 15x25x6 cm
747473765127 West Paw Rowdies Taylor Lime Groen 15x25x6 cm

 • Artikel West Paw Rowdies™ Taylor
 • Afmetingen 15x25x6 cm
 • Levensfase hond Alle leeftijden
 • Ideaal voor Trekspel en knuffelen
 • Materiaal Versterkte HardyTex® stof, Zogoflex® kauwzones en IntelliLoft® vulling
 • Wasvoorschrift Machine wasbaar op 30 graden en kan in de droger

Suggesties van Max