Nieuwsbrief
Ontvang de Max&Luna nieuwsbrief met de laatste trends, hoge kortingen en kans op leuke prijzen!

West Paw Rowdies™ Peet - Pluche Hondenspeelgoed - Voor (Middel)Grote Honden - Sterke Knuffel met Pieper in Roze, Groen en Geel - Ideaal voor Trekspel

West Paw Rowdies™ Peet - Pluche Hondenspeelgoed - Voor (Middel)Grote Honden - Sterke Knuffel met Pieper in Roze, Groen en Geel - Ideaal voor Trekspel Vergroten West Paw Rowdies™ Peet - Pluche Hondenspeelgoed - Voor (Middel)Grote Honden - Sterke Knuffel met Pieper in Roze, Groen en Geel - Ideaal voor Trekspel Vergroten West Paw Rowdies™ Peet - Pluche Hondenspeelgoed - Voor (Middel)Grote Honden - Sterke Knuffel met Pieper in Roze, Groen en Geel - Ideaal voor Trekspel Vergroten West Paw Rowdies™ Peet - Pluche Hondenspeelgoed - Voor (Middel)Grote Honden - Sterke Knuffel met Pieper in Roze, Groen en Geel - Ideaal voor Trekspel Vergroten West Paw Rowdies™ Peet - Pluche Hondenspeelgoed - Voor (Middel)Grote Honden - Sterke Knuffel met Pieper in Roze, Groen en Geel - Ideaal voor Trekspel Vergroten West Paw Rowdies™ Peet - Pluche Hondenspeelgoed - Voor (Middel)Grote Honden - Sterke Knuffel met Pieper in Roze, Groen en Geel - Ideaal voor Trekspel Vergroten West Paw Rowdies™ Peet - Pluche Hondenspeelgoed - Voor (Middel)Grote Honden - Sterke Knuffel met Pieper in Roze, Groen en Geel - Ideaal voor Trekspel Vergroten West Paw Rowdies™ Peet - Pluche Hondenspeelgoed - Voor (Middel)Grote Honden - Sterke Knuffel met Pieper in Roze, Groen en Geel - Ideaal voor Trekspel Vergroten West Paw Rowdies™ Peet - Pluche Hondenspeelgoed - Voor (Middel)Grote Honden - Sterke Knuffel met Pieper in Roze, Groen en Geel - Ideaal voor Trekspel Vergroten West Paw Rowdies™ Peet - Pluche Hondenspeelgoed - Voor (Middel)Grote Honden - Sterke Knuffel met Pieper in Roze, Groen en Geel - Ideaal voor Trekspel Vergroten

Max’s Shop

West Paw Rowdies™ Peet - Pluche Hondenspeelgoed - Voor (Middel)Grote Honden - Sterke Knuffel met Pieper in Roze, Groen en Geel - Ideaal voor Trekspel

Maak je keuze

 • Payment Methods
 • payment-providers
 • payment-providers
 • Vandaag besteld, morgen het leukste baasje!
 • Gratis retourneren
 • Gratis verzending vanaf 20,-
 • Persoonlijk advies

Op werkdagen voor 22:00 besteld, morgen in huis. In het weekend besteld, dinsdag in huis.

Informatie

Sterke knuffel voor trekspel

Een sterke knuffel speciaal voor middelgrote tot grote honden: Met de Rowdie Peet heb je het beste maatje voor jouw hond gevonden! Verkrijgbaar in drie vrolijke neon kleuren: Peet Hot Pink (roze), Peet Lemon (geel) en Peet Lime (groen).

Rowdie Peet van West Paw heeft de perfecte vorm om lekker mee te knuffelen en om stevig mee te spelen. Rowdie Peet is perfect voor middelgrote tot grote honden die houden van schudden, touwtrekken en kauwen. Deze felgekleurde hondenknuffel heeft vier ledematen en is daarmee ideaal voor touwtrekspelletjes en gooien. De zachte, slappe armen houden je hond lekker bezig. Dit wordt het favoriete speeltje van jouw hond!

Dus speel, trek en gooi hem in de wasmachine, want Peet wordt gegarandeerd vies van al dat spelen maar is na het wassen weer als nieuw!

West Paw's Rowdies™ combineren twee van West Paw's sterkste technologieën: de versterkte HardyTex® stof en Zogoflex® kauwzones. Het resultaat? Een verleidelijk, extreem duurzaam pluche hondenspeeltje met geborduurde ogen die er niet afgebeten kunnen worden. De pieper stimuleert spel, de Zogoflex® kauwzones bieden de mogelijkheid tot extra knagen en het zachte pluche uitnodigt tot lekker knuffelen.

De combinatie van het veilige Zogoflex® materiaal voor de kauwzones met de verstevigde stof van HardyTex™ zorgen voor een hondenspeeltje wat lang zal meegaan, wat ondersteund wordt door de Love It Guarantee™.

HardyTex™

Ontworpen en getest op uren speelplezier. De HardyTex™ stof is meer dan een pluizig speeltje! Het is een stevig pluche stof, welke aan de binnenzijde is verstevigd met mesh. De HardyTex™ stof gaat langer mee dan standaard pluche stoffen.

Zogoflex® Kauwzones

Klaar voor de start, kauw! De unieke innovatieve Zogoflex® kauwzones bieden honden de mogelijkheid om ook te kauwen op de Rowdies™.

IntelliLoft® vulling

West Paw's Rowdies worden handgemaakt in de Verenigde Staten en zijn gevuld met het fijne en duurzame IntelliLoft®: een zachte vulling die volledig is gemaakt van gerecyclede plastic flessen.

Eigenschappen West Paw's Rowdies™ Peet:

 • De perfecte vriend voor jouw hond!
 • Geschikt voor middelgrote tot grote honden.
 • De lange ledematen houden je hond lekker bezig!
 • Met luide pieper
 • Ideaal voor het spelen van trekspelletjes.
 • Sterk dankzij de versterkte HardyTex® stof en Zogoflex® kauwzones.
 • Gevuld met een duurzame IntelliLoft® vulling, van gerecyclede plastic flessen.
 • Handgemaakt in de Verenigde Staten.
 • Machine wasbaar en kan in de wasdroger
 • Afmeting: 28x25x6 cm

Meer weten over West Paw's Rowdies™? Bekijk deze video!

Play Safe, Play Smart

Vergeet niet dat de veiligheid van je hond jouw verantwoordelijkheid is. Geen enkel hondenspeelgoed is onverwoestbaar. Kies alleen speelgoed dat de juiste vorm en grootte voor je hond heeft en houd altijd toezicht tijdens het gebruik van dit speelgoed. Als de knuffel kapot is, stop dan met spelen en pak de knuffel af.

West Paw

West Paw is een B Corp gecertificeerd bedrijf dat sinds 1996 veilige en milieuvriendelijke producten voor honden ontwerpt en produceert in de Verenigde Staten. Hun stevige en duurzame speelgoed heeft diverse prijzen gewonnen en wordt verkocht in meer dan 6000 winkels in de Verenigde Staten en meer dan 35 landen wereldwijd. Kenmerkend voor West Paw is de grote waarde die ze hechten aan functionaliteit & plezier, veiligheid en ze 100% achter hun eigen producten staan. Met de 'Love it Guarantee' geeft West Paw 100% garantie op al haar speelgoed. Informeer naar de voorwaarden.

Barcode Artikel Kleur Maat
747473765226 West Paw Rowdies Peet Hot Pink Roze 28x25x6 cm
747473765233 West Paw Rowdies Peet Lemon Geel 28x25x6 cm
747473765240 West Paw Rowdies Peet Lime Groen 28x25x6 cm

Suggesties van Max