facebook-pixel
Word vriend
Ontvang de Max&Luna nieuwsbrief met de laatste trends, hoge kortingen en kans op leuke prijzen!

Geen producten gevonden...
Winga Werpstok voor Honden met Disc Vergroten Winga Werpstok voor Honden met Disc Vergroten Winga Werpstok voor Honden met Disc Vergroten Winga Werpstok voor Honden met Disc Vergroten

Max’s Shop

Winga Werpstok voor Honden met Disc

Maak je keuze

Vriendenprijs: 24,95

Op werkdagen voor 15:00 besteld, morgen in huis. In het weekend besteld, dinsdag in huis.

Informatie

Met de Winga van Kurgo wordt apporteren nooit meer het zelfde. De Winga is een disc welke tot wel 60 meter ver gegooid kan worden met de bijgeleverde werper. Ideaal voor in het park, op het strand of op een open veld. De Discs blijven zelfs drijven, dus ook geschikt voor alle waterhonden onder ons! Extra Discs zijn per twee stuks verkrijgbaar.

Kenmerken:

  • Gemaakt van niet giftig TPE materiaal
  • Blijft drijven
  • Vliegt tot wel 60 meter
  • Kan met de hand of met de Winga Thrower worden gegooid
  • Verpakking bevat twee discs en een Winga Thrower
  • Extra Discs verkrijgbaar, per twee stuks

Extra informatie:
Speelgoed valt niet onder onze levenslange garantie of Reparatie en vervangingsservice. Honden kauwen immers het meeste op speelgoed en het Kurgo speelgoed is zeker heel duurzaam. Maar sommige honden zijn nu eenmaal sterkere kauwers dan andere.

5/5

Paulien 12-06-2018 14:25

Het lukte me nooit om een bal ver te gooien, dus wat dat betreft had onze hond niet veel aan mij. Sinds kort de Kurgo werpstok in gebruik. Werkelijk fantastisch. Eindelijk kan ik de hond lekker achter de bal aan laten rennen en komt ze lekker moe thuis.