facebook-pixel
Word vriend
Ontvang de Max&Luna nieuwsbrief met de laatste trends, hoge kortingen en kans op leuke prijzen!

Geen producten gevonden...
Drinkwell Waterfontein voor Katten van Keramiek 2 liter Vergroten Drinkwell Waterfontein voor Katten van Keramiek 2 liter Vergroten Drinkwell Waterfontein voor Katten van Keramiek 2 liter Vergroten Drinkwell Waterfontein voor Katten van Keramiek 2 liter Vergroten

Luna’s Shop

Drinkwell Waterfontein voor Katten van Keramiek 2 liter

Maak je keuze

Vriendenprijs: 97,95

Binnenkort weer op voorraad

Informatie

De Drinkwell® Keramieken Waterfontein voor Katten circuleert en filtert doorlopend het water voor uw huisdier, waardoor het schoner en verser is dan in een normale drinkbak. De waterfontein voor katten biedt 2 liter vers, gefilterd water en het keramieken ontwerp is makkelijk schoon te maken en ziet er in huis mooi uit. De dubbele, gepatenteerde, vrijvallende stromen zorgen ervoor dat het water van zuurstof voorzien wordt die ervoor zorgt dat het water vers is en jouw katten aanmoedigt om meer te drinken. Hierdoor is deze waterfontein de beste oplossing zodat jouw kat voldoende drinkt!

Productkenmerken

  • De water-/ drinkfontein voor katten is van keramiek en is daardoor hygiënisch en gemakkelijk schoon te houden
  • Verhoogde drinkschotel voor oudere katten of katten met artrose
  • Een vervangbare koolstoffilter neemt vieze smaakjes en luchtjes weg, wat zorgt voor een betere smaak
  • Een vervangbare schuimfilter houdt de pomp en het water schoner doordat die haren en vuil opvangt
  • Dompelpomp voor een stille werking
  • Kan in de vaatwasser (met uitzondering van de pomp)

Foamfilers

De Drinkwell® Replacement Foam Filter filteren vuil en haren uit het drinkwater van jouw kat voordat dit bij de pomp komt. De filters helpen de pomp schoner te houden tussen schoonmaakbeurten door. De filters worden in een set van 2 verkocht en kunnen gebruikt worden voor de Drinkwell® Avalon Waterfontein.

Koolstof Filter 

De vervangbare koolstoffilter neemt vieze smaakjes en luchtjes weg, wat zorgt voor een betere smaak.

 

4/5

Aasiya Salauddin Ahmod 14-09-2017 14:34

My cats love drinking from this ceramic bowl instead of their old plastic bowls. The space around the "tower" is not enough for the cats to drink comfortably if they don't want to drink from the "spouts". Is the foam filter and charcoal filter available on your website? (I haven't been able to find it by searching on filter)

5/5

Maaike 03-07-2017 17:55

Deze mooie waterfontein is een echte blikvanger in ons huis. Ideaal voor onze katten,die nu steeds fris en schoon drinkwater tot hun beschikking hebben. Zeker in de afgelopen warme periode was het een geruststelling voor ons dat ze er gelukkig ook echt gebruik van maken.

5/5

Esmee 21-03-2017 22:22

Omdat wij overdag vaak van huis zijn is het een heel prettig idee dat onze drie katten altijd vers en schoon drinkwater tot hun beschikking hebben. Die zekerheid is de prijs van deze drinkfontein dubbel en dwars waard.

Suggesties van Luna