facebook-pixel
Word vriend
Ontvang de Max&Luna nieuwsbrief met de laatste trends, hoge kortingen en kans op leuke prijzen!

Geen producten gevonden...
Scruffs Warme Hondenmand voor Koude Dagen in Grijs en Bruin Vergroten Scruffs Warme Hondenmand voor Koude Dagen in Grijs en Bruin Vergroten Scruffs Warme Hondenmand voor Koude Dagen in Grijs en Bruin Vergroten Scruffs Warme Hondenmand voor Koude Dagen in Grijs en Bruin Vergroten Scruffs Warme Hondenmand voor Koude Dagen in Grijs en Bruin Vergroten Scruffs Warme Hondenmand voor Koude Dagen in Grijs en Bruin Vergroten Scruffs Warme Hondenmand voor Koude Dagen in Grijs en Bruin Vergroten Scruffs Warme Hondenmand voor Koude Dagen in Grijs en Bruin Vergroten Scruffs Warme Hondenmand voor Koude Dagen in Grijs en Bruin Vergroten Scruffs Warme Hondenmand voor Koude Dagen in Grijs en Bruin Vergroten

Max’s Shop

Scruffs Warme Hondenmand voor Koude Dagen in Grijs en Bruin

Maak je keuze

Vriendenprijs: 34,95

Vandaag besteld, binnen 1-3 werkdagen bezorgd

Informatie

Heerlijk warme hondenmand van Scruffs voor honden die van warmte houden, super zacht en isolerend.

Voor extra warmte en comfort tijdens koude dagen verwen je jouw hond met het Scruffs Thermal Hondenmand. Deze zelfverwarmende hondenmand is gevuld met zeer dicht en duurzaam schuimrubber. Warme luchtzakjes en een reflecterende folielaag isoleren de lichaamswarmte van jouw hond.

De superzachte fleece hoes van deze heerlijke warme hondenmand houdt de lucht rondom je hond warm. Het hondenbed is gevuld met 100% gerecyclede groenvezels, wat zorgt voor ongeëvenaarde demping, veerkracht en isolatie.

Deze warme hondenmand is uitermate geschikt voor honden met artritis, jonge of zieke dieren en alle dieren die van warmte houden. Voorzien van een anti-slip onderzijde wat er voor zorgt dat het hondenbed niet gemakkelijk kan verschuiven op gladde vloeren. Het warme hondenbed van Scruffs is eenvoudig te reinigen in de wasmachine.

De Scruffs Thermal Box Warme Hondenmand is bij Max&Luna verkrijgbaar van klein tot groot in:
  • 2 kleuren: zwart en bruin 
  • 4 maten: S, M, L en XL

       Buitenmaten     Binnenmaten

S       50 x 40 cm         30 x 24 cm

M      60 x 50 cm         42 x 32 cm 

L       75 x 60 cm         50 x 37 cm

XL     90 x 70 cm         59 x 45 cm

Hulp nodig bij het kiezen van de juiste hondenmand? Lees dan dit artikel! 

4/5

Els 08-11-2016 13:36

Onze al wat oudere hond is een echte koukleum. Bovendien heeft hij last van arthrose. Vaak ging hij zo dicht mogelijk bij de verwarming liggen, wat eigenlijk weer niet goed is voor de vacht sinds we de Scruffs hondenmand in huis hebben taalt Banjo niet maar naar de verwarming, maar ligt hij heerlijk in z'n lekkere warme mand te maffen. Je ziet hem genieten!

Suggesties van Max