Nieuwsbrief
Ontvang de Max&Luna nieuwsbrief met de laatste trends, hoge kortingen en kans op leuke prijzen!

Puppia Hondenharnas - Verstelbaar Soft Vest in 6 Kleuren van XS tot XL

Puppia Hondenharnas - Verstelbaar Soft Vest in 6 Kleuren van XS tot XL Vergroten Puppia Hondenharnas - Verstelbaar Soft Vest in 6 Kleuren van XS tot XL Vergroten Puppia Hondenharnas - Verstelbaar Soft Vest in 6 Kleuren van XS tot XL Vergroten Puppia Hondenharnas - Verstelbaar Soft Vest in 6 Kleuren van XS tot XL Vergroten Puppia Hondenharnas - Verstelbaar Soft Vest in 6 Kleuren van XS tot XL Vergroten Puppia Hondenharnas - Verstelbaar Soft Vest in 6 Kleuren van XS tot XL Vergroten Puppia Hondenharnas - Verstelbaar Soft Vest in 6 Kleuren van XS tot XL Vergroten Puppia Hondenharnas - Verstelbaar Soft Vest in 6 Kleuren van XS tot XL Vergroten Puppia Hondenharnas - Verstelbaar Soft Vest in 6 Kleuren van XS tot XL Vergroten Puppia Hondenharnas - Verstelbaar Soft Vest in 6 Kleuren van XS tot XL Vergroten

Max’s Shop

Puppia Hondenharnas - Verstelbaar Soft Vest in 6 Kleuren van XS tot XL

Maak je keuze

  • Payment Methods
  • payment-providers
  • payment-providers
  • Vandaag besteld, morgen het leukste baasje!
  • Gratis retourneren
  • Gratis verzending vanaf 20,-
  • Persoonlijk advies

Op werkdagen voor 22:00 besteld, morgen in huis. In het weekend besteld, dinsdag in huis.

Informatie

Ideaal als eerste harnas voor jouw hond. Jouw pup stapt makkelijk met de voorpootjes in het Puppia Soft Vest harnas. Het Puppia Soft Vest is een extra zacht hondentuig dat sluit met klittenband op de rug. De kliksluiting heeft een D-ring waaraan de hondenriem kan worden bevestigd.

Het Puppia Soft Vest is gemaakt van polyester en airmesh materiaal. Dit maakt het tuig luchtdoorlatend en geschikt voor zomerse dagen. 

Maten

Het Puppia Soft Vest is bij Max&Luna verkrijgbaar in 6 kleuren en 5 maten. Meet de nekomvang waar normaal de halsband zou zitten en meet de borstomvang op het breedste stuk, dat is ongeveer 2,5 cm achter de voorpoten. Bij het Soft Vest het belangrijk dat je de omvang achter de voorpootjes goed opmeet. Dit tuig is maar beperkt te verstellen en gaat niet over het hoofd heen.

Om er zeker van te zijn dat je de juiste maat kiest, is het belangrijk om de hond op te meten met een meetlint. Kies vervolgens de maat aan de hand van onderstaande maattabel.

De tuigjes worden geleverd op de strakste stand. Bij het passen, stel je de banden op de wijdste stand en pas je de banden aan op de omvang van je hond. Mocht de maat niet goed zijn, mag het tuigje omgeruild worden voor een maat groter of kleiner. Zorg wel dat de orginele labels nog aan het harnas bevestigd zijn.

Maat Nekomvang Borstomvang
XS 19cm 24-26cm
S 24cm 30-32cm
M 28cm 37-39cm
L 32cm 41-43cm
XL 36cm 49-51cm

Heb je advies nodig over de juiste maat? Lees dan eerst dit artikel.

Suggesties van Max