Voor 22:00 uur besteld, morgen het leukste baasje!
Gratis verzending vanaf 20,-
Gratis retourneren
Nieuwsbrief
0
0
Voor 22:00 uur besteld, morgen het leukste baasje!
Gratis verzending vanaf 20,-
Gratis retourneren

Verlengde Garantie tot 2 jaar voor jouw Catlink Scooper SE Baymax

Verlengde Garantie tot 2 jaar voor jouw Catlink  Scooper SE Baymax
Productomschrijving
Bij Max&Luna begrijpen we hoe belangrijk het welzijn van je huisdier is en we willen ervoor zorgen dat jij en je kat(ten) kunnen blijven genieten van de beste producten en zorgeloze ervaringen. Daarom bieden we je nu de mogelijkheid om extra garantie op jouw Catlink zelfreinigende kattenbak af te sluiten. Standaard wordt elke Catlink geleverd ...

Bij Max&Luna begrijpen we hoe belangrijk het welzijn van je huisdier is en we willen ervoor zorgen dat jij en je kat(ten) kunnen blijven genieten van de beste producten en zorgeloze ervaringen. Daarom bieden we je nu de mogelijkheid om extra garantie op jouw Catlink zelfreinigende kattenbak af te sluiten.

Standaard wordt elke Catlink geleverd met een fabrieksgarantie van 1 jaar, die dekking biedt voor eventuele fabricagefouten en technische defecten. Maar we begrijpen dat je graag nog langer gemoedsrust wilt hebben. Daarom kun je kiezen voor een Verlengde Garantie.

Wat houdt de Verlengde Garantie in?

Met onze Verlengde Garantie kun je de garantieperiode van je Catlink zelfreinigende kattenbak met nog eens 1 jaar verlengen. Dat betekent dat je in totaal 2 jaar lang bescherming geniet, mocht er iets met je Catlink gebeuren.

Als je kiest voor de Verlengde Garantie en je Catlink raakt binnen 2 jaar na de aankoopdatum defect door technische oorzaken, zullen wij:

1. De machine kosteloos vervangen door een nieuwe, gelijkwaardige Catlink zelfreinigende kattenbak, of
2. Het volledige aankoopbedrag van de Catlink vergoeden.

Wat is niet gedekt?

Houd er rekening mee dat de Verlengde Garantie alleen betrekking heeft op technische defecten die zich binnen 2 jaar na aankoop voordoen. Schade die is veroorzaakt door onjuist gebruik van de Catlink, zoals onzorgvuldigheid, waterschade of misbruik, valt niet onder de garantie. Mocht er een defect of storing optreden aan jouw Catlink, dan zullen wij eerst alle stappen voor probleemoplossing met je doornemen en zo nodig jouw gegevens delen met het Catlink supportteam. Als er na de diverse stappen van probleemoplossing wordt geconstateerd dat de Catlink niet te repareren is, dan kan aanspraak worden gemaakt op de Verlengde Garantie.

Hoe sluit je de Verlengde Garantie af?

Het afsluiten van de Verlengde Garantie is eenvoudig. Bij aankoop van je Catlink kun je ervoor kiezen om de extra garantie toe te voegen aan je bestelling middels de bundel onderaan het artikel. Je kunt niet achteraf de Verlengde Garantie kopen. Neem contact op met onze klantenservice voor meer informatie over het toevoegen van de Verlengde Garantie als je hier vragen over hebt.

Bij Max&Luna staan we achter de kwaliteit van onze producten en willen we jou en je huisdier(en) de best mogelijke ervaring bieden. Met de Verlengde Garantie geven we je de gemoedsrust die je verdient en zorgen we ervoor dat je nog vele zorgeloze momenten kunt delen met je kat(ten).

Productspecificaties

Artikelnummer
9ruby

Reviews

0 / 5Gebaseerd op 0 review(s)

Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product..

Schrijf je eigen review

Recent bekeken