Nieuwsbrief
Ontvang de Max&Luna nieuwsbrief met de laatste trends, hoge kortingen en kans op leuke prijzen!

We gaan op vakantie en nemen mee... de leukste spullen voor hond en kat!

Filters

Filters resultaten

Categorieën

Prijsklasse

Merken

Soort huisdier

Formaat

Kleur

Speciale zorg

Korting tot

  • 25 - 48 van 57

  • 25 - 48 van 57

Voor de meeste baasjes is er geen twijfel over mogelijk: de hond of kat gaat mee op vakantie! Bij Max&Luna weten we dat het jouw huisdier aan niets mag ontbreken op vakantie. 

Of je nu weggaat in de voorjaarsvakantie, zomervakantie of herfstvakantie in binnen- of buitenland, bij Max&Luna vind je de juiste spullen voor het juiste moment.

Veilig mee op autovakantie

Wanneer je de hond meeneemt op autovakantie, is veiligheid het belangrijkste waar je aan moet denken. Neem je hond bijvoorbeeld nooit los in de auto mee, maar vervoer hem of haar in een benchhondengordel of speciale autostoel. Dit is niet alleen veiliger voor jouw viervoeter, maar ook voor jezelf. Je moet er niet aan denken wat er kan gebeuren als je plotseling hard moet remmen met je hond los op de achterbank. 

Handige spullen voor onderweg

Wanneer je met de hond op reis gaat, is het handig om een lijst te maken met belangrijke dingen die je mee wilt nemen. Neem voor onderweg bijvoorbeeld praktische spullen mee, zoals een voerbak en drinkbak die makkelijk in de auto te gebruiken zijn. Ga je naar een warme bestemming, zorg dan voor voldoende verkoeling door middel van een zelfactiverende koelmat, verkoelende speeltjes of handige draagbare hondendouche. En zorg er natuurlijk voor dat je genoeg speelgoed bij je hebt voor eindeloos plezier samen met je hond tijdens lange wandelingen, waterpret of apporteerspelletjes op de camping.

Katten mee op reis

Ook katten gaan steeds vaker mee op vakantie. Uiteraard doe je niet iedere kat daar een plezier mee. Sommige katten blijven liever thuis met een kattenoppas of in een dierenpension. Katten kun je net als honden veilig vervoeren in de Maelson soft kennel, maar op de plaats van bestemming is het wel verstandig de kat aan een tuigje te doen en niet los te laten lopen. Zo voorkom je dat de kat de weg kwijt raakt. Met een kattenharnas en een flexibele uitlooplijn geeft je je kat toch wat bewegingsruimte en hoef jij je kat niet te missen als je op vakantie gaat. 

Voorkom stress op vakantie

Is jouw huisdier gevoelig voor stress? Een lange reis, autorit of een andere omgeving zoals een vakantieadres, pension of dierenhotel kan ervoor zorgen dat jouw huisdier behoorlijk van slag raakt. Voor sommige huisdieren is vakantie niet zo ontspannen als voor hun baasjes. Gebruik tijdig een voedingssupplement om je huisdier voor te bereiden. Greenfields Calm+ is het diervriendelijke voedingssupplement dat speciaal ontwikkeld is voor de honden die extra ondersteuning nodig hebben in een voor hen stressvolle of angstige situatie.

Of je nu met de tent, caravan of camper weggaat of een huisje huurt, hier vind je alle spullen die jouw viervoeter nodig heeft.