0
0

Petsafe Cheese™ - Uitdagend & Bewegend Speelgoed voor Katten - Stimuleert het jachtinstinct - Automatische modus

Productomschrijving
De Cheese™ (voorheen FroliCat) is automatisch en interactief speelgoed voor iedere kat; het beweegt en zorgt voor uren speelplezier! Het speelgoed bestaat uit een kunststof blok kaas waar onverwachts en aan weerszijde een muis tevoorschijn komt. Een ideaal spel om het jachtinstinct bij iedere kat maximaal te stimuleren. Vanwege de vele onverwach...

De Cheese™ (voorheen FroliCat) is automatisch en interactief speelgoed voor iedere kat; het beweegt en zorgt voor uren speelplezier!

Het speelgoed bestaat uit een kunststof blok kaas waar onverwachts en aan weerszijde een muis tevoorschijn komt. Een ideaal spel om het jachtinstinct bij iedere kat maximaal te stimuleren. Vanwege de vele onverwachte bewegingen van de muizen is je kat gegarandeerd uren zoet met dit leuke spel. Het spel wordt na 15 minuten automatisch uitgeschakeld. 

Wanneer je zelf niet thuis bent om met je kat te spelen, dan is het mogelijk de FroliCat Cheese in de automatische modus te zetten. Op die manier wordt het speelgoed gedurende de dag op drie onverwachtse momenten ingeschakeld met een pauze van twee uur, zodat je kat de gehele dag vermaakt wordt. Ideaal om verveling bij je kat tegen te gaan en je meubels te beschermen tegen kattennagels.

Dit product werkt op 3 AA-batterijen (niet meegeleverd).

Productspecificaties

Artikelnummer
2153
EAN
729849152410

Reviews

4.7 / 5Gebaseerd op 3 review(s)
 • 5 / 5
  Gepost door: Julia op 2 Januari 2018
  Onze katten zijn dagelijks met dit leuke speelgoed bezig. Soms samen, soms maar een kat. Ze kunnen er echt geen genoeg van krijgen. Niet goedkoop,maar iedere cent zeker waard!
 • 5 / 5
  Gepost door: Rob op 17 Maart 2017
  Een speeltje dat ik nooit eerder ergens gezien heb. Pico mijn nog jonge Siamees is er dagelijks druk mee in de weer.
 • 4 / 5
  Gepost door: Tina op 12 Augustus 2016
  Erg leuk spel! Zet 'm vaak aan als ik zelf de deur uit ben. Pluk heeft er al uren mee gespeeld en lijkt iedere keer weer net zo enthousiast
Schrijf je eigen review

Recent bekeken