facebook-pixel
Word vriend
Ontvang de Max&Luna nieuwsbrief met de laatste trends, hoge kortingen en kans op leuke prijzen!

Geen producten gevonden...
Hondenspeelgoed met Snoepjes te vullen. Uitdagend! Vergroten Hondenspeelgoed met Snoepjes te vullen. Uitdagend! Vergroten Hondenspeelgoed met Snoepjes te vullen. Uitdagend! Vergroten Hondenspeelgoed met Snoepjes te vullen. Uitdagend! Vergroten Hondenspeelgoed met Snoepjes te vullen. Uitdagend! Vergroten Hondenspeelgoed met Snoepjes te vullen. Uitdagend! Vergroten Hondenspeelgoed met Snoepjes te vullen. Uitdagend! Vergroten Hondenspeelgoed met Snoepjes te vullen. Uitdagend! Vergroten Hondenspeelgoed met Snoepjes te vullen. Uitdagend! Vergroten

Max’s Shop

Hondenspeelgoed met Snoepjes te vullen. Uitdagend!

Maak je keuze

Vriendenprijs: 20,95

 • Payment Methods
 • Voor 17:00 besteld, morgen het leukste baasje!
 • Gratis retourneren
 • Gratis bezorgd v.a. 49,-
 • Persoonlijke Service

Op werkdagen voor 17:00 besteld, morgen in huis. In het weekend besteld, dinsdag in huis.

Informatie

De Zogoflex Tux is een zeer sterk, uitdagend en vulbaar speeltje voor honden. Vul de Tux met snoepjes of brokjes om dit hondenspeelgoed voor jouw hond nog interessanter te maken! Snoepjes of andere lekkernijen verdwijnen in de Tux en je hond zal alles proberen om deze eruit te krijgen. Uiteindelijk worden zijn leuke inspanningen ook nog eens beloond! Ook zonder snoepjes is de Zogoflex Tux leuk en uitdagend speelgoed voor honden! 

De Tux blijft drijven, is veilig, recyclebaar en gemakkelijk schoon te houden, ook in de afwasmachine. Dit hondenspeelgoed is zo duurzaam en stevig dat zelfs de meest fanatieke kauwer het niet kapot krijgt. Alleen de inhoud van dit leuke hondenspeeltje wordt dus gegeten! Even schoonmaken en de Tux is weer als nieuw!

De Zogoflex Tux is bij Max&Luna verkrijgbaar in 3 kleuren: blauw, oranje en groen. En in twee maten, Small 10 cm en Large 13 cm. 

Bekijk ook deze video over de Zogoflex Tux: 

5/5

Jasper en Snoopi Smit- van Schie 03-10-2017 18:31

Super sterk onverwoestbaar speelgoed. Door de vorm stuitert hij leuk en is super sterk. Zowel gevuld met koekjes (die je erin kan klemmen) als leeg wordt er hier in huis veel gespeelt met de Tux van Zogoflex. Aanrader voor de sterke kauwers....

4/5

Ferry 04-04-2017 12:59

Onze Stoffel zou het liefst de hele dag met ons spelen. Als we daar geen tijd voor hebben geven we dit stoere speeltje met een of meerdere brokjes er in. Daarna hebben we een hele poos geen kind meer aan hem.

Suggesties van Max