Voor 22:00 uur besteld, morgen het leukste baasje!
Gratis verzending vanaf 20,-
Gratis retourneren
Nieuwsbrief
0
0
Voor 22:00 uur besteld, morgen het leukste baasje!
Gratis verzending vanaf 20,-
Gratis retourneren

Doc & Phoebe's Twirly Bird Snacker - Interactief speelgoed voor katten - Draaiend puzzelspeelgoed met snacks - Stimuleert het jachtinstinct van je kat – Speelgoed voor katten met veel energie

Productomschrijving
Tijd voor een tussendoortje voor je kat? Maak hier een leuk spel van met de Doc & Phoebe's Twirly Bird Snacker! Dit draaiende puzzelspeelgoed bevredigt het jachtinstinct van je kat en biedt mentale en fysieke uitdaging. Hoe werkt de Twirly Bird Snacker? De Twirly Bird Snacker geeft je kat twee leuke uitdagingen: de vogel moet gedraaid worden ...

Tijd voor een tussendoortje voor je kat? Maak hier een leuk spel van met de Doc & Phoebe's Twirly Bird Snacker! Dit draaiende puzzelspeelgoed bevredigt het jachtinstinct van je kat en biedt mentale en fysieke uitdaging.

Hoe werkt de Twirly Bird Snacker?

De Twirly Bird Snacker geeft je kat twee leuke uitdagingen: de vogel moet gedraaid worden om er snoepjes of droogvoer uit te krijgen. Vervolgens moet je kat de snoepjes uit het onderliggende doolhofje zien te krijgen met zijn pootjes. Laat het dekseltje van het vogeltje eraf voor de beginnende speler. Heeft je kat de smaak te pakken? Plaats het dekseltje dan terug op het vogeltje om het spel moeilijker te maken.

Moeilijkheidsgraad

De Twirly Bird Snacker is geschikt voor de gemiddelde en gevorderde jager. Dit snackspeelgoed is enkel bedoeld voor katten. Houd dit speeltje weg van andere dieren en kleine kinderen.

Wil je de moeilijkheidsgraad verhogen? Kies dan voor de Doc & Phoebe Hunting Snacker. Hiermee stimuleer je het jachtinstinct door je kat te laten ‘jagen’ op de muis met daarin zijn tussendoortje.

Productspecificaties

Artikelnummer
6316
EAN
077234330548

Reviews

0 / 5Gebaseerd op 0 review(s)

Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product..

Schrijf je eigen review

Recent bekeken