facebook-pixel
Word vriend
Ontvang de Max&Luna nieuwsbrief met de laatste trends, hoge kortingen en kans op leuke prijzen!

Geen producten gevonden...
myKotty Trendy Kat Krabmeubel in Bruin Vergroten myKotty Trendy Kat Krabmeubel in Bruin Vergroten myKotty Trendy Kat Krabmeubel in Bruin Vergroten myKotty Trendy Kat Krabmeubel in Bruin Vergroten myKotty Trendy Kat Krabmeubel in Bruin Vergroten myKotty Trendy Kat Krabmeubel in Bruin Vergroten myKotty Trendy Kat Krabmeubel in Bruin Vergroten myKotty Trendy Kat Krabmeubel in Bruin Vergroten myKotty Trendy Kat Krabmeubel in Bruin Vergroten myKotty Trendy Kat Krabmeubel in Bruin Vergroten myKotty Trendy Kat Krabmeubel in Bruin Vergroten

Luna’s Shop

myKotty Trendy Kat Krabmeubel in Bruin

Maak je keuze

Vriendenprijs: 44,95

Vandaag besteld, binnen 1-3 werkdagen bezorgd

Informatie

Zoek je een kwalitatief, modern en trendy alternatief voor de traditionele krabpaal? Dan is de Vigo krabmeubel vor katten van myKotty voor jou de juiste keuze! Een krabpaal & modern design, gaat dat wel samen? Ja! myKotty staat voor trendy en moderne meubilair. Producten van myKotty combineren functionaliteit, design en kwaliteit in hun producten voor katten.

De myKotty krabmeubel voor katten is echt een aanwinst zijn om aan de krabbehoeften van je kat te voldoen. Hij is bovendien een stuk goedkoper dan de doorsnee krabpaal en ziet er ook nog eens veel hipper uit. Elke katteneigenaar weet welke magische aantrekkingskracht karton heeft op onze kleine viervoeters. In alle myKotty producten is daarom gebruik gemaakt van milieuvriendelijke golfkarton. Daarbij is uiteraard ook aandacht besteed mens en dier, zodat alleen goedgekeurd en volledig ongebleekte en geurloze materialen zijn gebruikt. Het milieuvriendelijke golfkarton is voorzichtig behandeld met een speciale snijtechniek, zodat er geen scherpe randen of oppervlakten ontstaan. Het karton heeft een hoge stabiliteit waardoor het bestand is tegen het gewicht van 1 of 2 katten. Het golfkarton heeft een fijn opwarmend effect en is daardoor niet alleen geschikt als krabmeubel maar ook als een warm kattenbed.

Alle myKotty krabmeubels zijn afgestemd op de behoeften van jouw kat zoals krabben, nagels slijpen, slapen of lekker loungen. Met het verschil dat het niet alleen functioneel is maar bovendien een trendy en moderne uitstraling heeft. Krassen op andere meubels  zoals je bank en kast zijn dus verleden tijd en je hebt tegelijkertijd een stijlvol element in je woonkamer! De verscheidenheid myKotty producten is enorm in vorm en kleur en geschikt voor elk type kat, ongeacht de grootte, gewicht of ras.

De myKotty Vigo is volledig dicht en de myKotty Lui is in het midden uitgesneden. Luna is meer fan van de Lui omdat ze zowel in als bovenop het krabmeubel kan liggen en een groter oppervlak ter beschikking heeft om haar nageltjes in te zetten. Heb je 2 katten of een zware kat, dan je beter voor de wat stevigere Vigo zonder uitsparing kiezen. Beiden zijn bij Max&Luna in wit en zwart verkrijgbaar. 

Formaat myKotty Vigo: 71x21x25cm

Meer weten over de myKotty Vigo & Lui? Bekijk dan deze video:

5/5

marijke Midas marijke 26-09-2017 23:00

Één van Midas zijn favoriete plekjes!

5/5

Joke 30-06-2017 14:14

Met een kat in huis kan je eigenlijk niet zonder een krabpaal of meubel. Dit meubel is echt een succes. Onze kat is er dol op en we hebben al verschillende complimenten gehad over dit hippe exemplaar.

5/5

Lia 13-01-2017 17:03

Mijn poes Puma is helemaal gek op dit meubel. Kan er hele middagen mee bezig zijn, staat mooi in mijn kamer en is van goede kwaliteit!

Suggesties van Luna