Nieuwsbrief
Ontvang de Max&Luna nieuwsbrief met de laatste trends, hoge kortingen en kans op leuke prijzen!

TICKLESS Pet - Ultrasone teken en vlooienbestrijder voor huisdieren - Vrij van chemicaliën - Oranje, Roze, Zwart of Bruin (ECOPET)

TICKLESS Pet - Ultrasone teken en vlooienbestrijder voor huisdieren - Vrij van chemicaliën - Oranje, Roze, Zwart of Bruin (ECOPET) Vergroten TICKLESS Pet - Ultrasone teken en vlooienbestrijder voor huisdieren - Vrij van chemicaliën - Oranje, Roze, Zwart of Bruin (ECOPET) Vergroten TICKLESS Pet - Ultrasone teken en vlooienbestrijder voor huisdieren - Vrij van chemicaliën - Oranje, Roze, Zwart of Bruin (ECOPET) Vergroten TICKLESS Pet - Ultrasone teken en vlooienbestrijder voor huisdieren - Vrij van chemicaliën - Oranje, Roze, Zwart of Bruin (ECOPET) Vergroten TICKLESS Pet - Ultrasone teken en vlooienbestrijder voor huisdieren - Vrij van chemicaliën - Oranje, Roze, Zwart of Bruin (ECOPET) Vergroten TICKLESS Pet - Ultrasone teken en vlooienbestrijder voor huisdieren - Vrij van chemicaliën - Oranje, Roze, Zwart of Bruin (ECOPET) Vergroten TICKLESS Pet - Ultrasone teken en vlooienbestrijder voor huisdieren - Vrij van chemicaliën - Oranje, Roze, Zwart of Bruin (ECOPET) Vergroten TICKLESS Pet - Ultrasone teken en vlooienbestrijder voor huisdieren - Vrij van chemicaliën - Oranje, Roze, Zwart of Bruin (ECOPET) Vergroten TICKLESS Pet - Ultrasone teken en vlooienbestrijder voor huisdieren - Vrij van chemicaliën - Oranje, Roze, Zwart of Bruin (ECOPET) Vergroten TICKLESS Pet - Ultrasone teken en vlooienbestrijder voor huisdieren - Vrij van chemicaliën - Oranje, Roze, Zwart of Bruin (ECOPET) Vergroten

Max’s Shop

TICKLESS Pet - Ultrasone teken en vlooienbestrijder voor huisdieren - Vrij van chemicaliën - Oranje, Roze, Zwart of Bruin (ECOPET)

Maak je keuze

 • Payment Methods
 • payment-providers
 • payment-providers
 • Vandaag besteld, morgen het leukste baasje!
 • Gratis retourneren
 • Gratis verzending vanaf 20,-
 • Persoonlijk advies

Op werkdagen voor 22:00 besteld, morgen in huis. In het weekend besteld, dinsdag in huis.

Informatie

TICKLESS Pet is een ultrasone teken- en vlooienbescherming voor katten, honden en andere huisdieren vanaf een middelmaat grootte. Het Tickless Mini Dog & Mini Cat apparaatje is speciaal ontwikkeld voor huisdieren van een klein formaat.

Door het gebruiksvriendelijke, kleine apparaatje aan de halsband van de kat of hond te bevestigen, kunnen parasieten tot minstens 6 maanden na activering worden geweerd.

Het apparaatje zendt ultrasone pulsen uit die niet hoorbaar zijn voor mensen of huisdieren. Ze verstoren echter wel teken en vlooien, waardoor ze verward raken en uit de buurt van je hond blijven. Het kan nog wel voorkomen dat je een teek ziet in de vacht van je pup, maar de verwarde teek zal zich niet meer vastbijten in de huid van je trouwe viervoeter. De teek is hierdoor makkelijk te verwijderen uit de vacht.

Voor de meest effectieve bescherming in gebieden waar veel teken voorkomen, moet TICKLESS samen met een gebruikelijk tekenwerend product worden gebruikt. Het is niet giftig en gebruikt of geeft geen chemische stoffen of geuren af, waardoor het veilig te gebruiken is, zelfs voor jonge, oudere, zieke of zwangere huisdieren.

Eigenschappen TICKLESS Pet:

 • 94% doeltreffendheid tegen teken zonder gebruik van chemicaliën
 • Bereik van 1,5 m
 • Wetenschappelijk bewezen
 • Bescherming voor het hele seizoen
 • Preventieve oplossing
 • Zendt ultrasone pulsen uit om teken en vlooien weg te houden van huisdieren
 • Ultrasone pulsen zijn niet merkbaar voor mens of huisdier
 • Milieuvriendelijk, vrij van chemicaliën en geurstoffen
 • Veroorzaakt geen allergische reacties
 • Veilig te gebruiken, zelfs voor jonge, oudere, zieke of zwangere huisdieren
 • Verkrijgbaar in 4 kleuren: Zwart, Oranje, Roze en Bruin
 • De kleur Bruin is de ECOPET versie welke gemaakt is van milieuvriendelijk, biologisch afbreekbaar materiaal

Hoe gebruik ik TICKLESS Pet?

Om TICKLESS® te gaan gebruiken was je jouw huisdier met een niet-chemische teken- & vlooienshampoo en verwijder je alle resterende parasieten. Plaats het apparaat op de halsband en verwijder het lipje om het apparaat te activeren. 4 groene flitsen geven aan dat het apparaat ingeschakeld is. Je kunt de werking ervan controleren door op de knop te drukken en te bevestigen dat de LED in reactie daarop knippert. Bij normale temperaturen kan het apparaat parasieten tot minstens 6 maanden na activering op afstand houden. Voor een goede werking moet het apparaat altijd aan het dier bevestigd blijven.

De effectiviteit is afhankelijk van de conditie van de vacht van het dier en het aantal aanwezige parasieten. In gebieden waar veel teken voorkomen is 100% bescherming niet gegarandeerd. Als je de meest effectieve bescherming wilt in gebieden die zwaar besmet zijn met teken, gebruik dan TICKLESS samen met jouw gebruikelijke tekenwerend product.

Hoe gevaarlijk zijn teken voor een hond?

Hondenbaasjes ontdekken een teek vaak pas als deze zich heeft volgezogen en in de vacht aanvoelt als een bultje. Je hond merkt hier zelf weinig van, maar er kan op de plek van de beet een kleine ontsteking ontstaan. Daarnaast kunnen teken ziektes overbrengen. Er zijn vele verschillende soorten teken. In Nederland komt met name de Ixodes Ricinus voor. Tien procent van deze teken is drager van de Ziekte van Lyme en kan jouw huisdier of jou hiermee besmetten.

Doordat onze honden vaak mee gaan op vakantie is er een aantal teken vanuit de zuidelijke landen in Nederland terecht gekomen. Het gaat dan om de Rhipicephalus sanguineus en de Dermacentor-teek. Deze teken kunnen drager zijn van de voor honden gevaarlijke ziekte Babesiose, ook wel tekenkoorts genoemd. Babesiose kan verschillende symptomen veroorzaken, waaronder koorts, bloedarmoede en een vergrote lever. Het voorkomen van teken is daarom erg belangrijk, controleer na iedere wandeling je hond op teken en start vandaag nog met TICKLESS!

Suggesties van Max