0

Max&Luna is definitief geslotenMax&Luna is definitief gesloten

0

Max&Luna is definitief geslotenMax&Luna is definitief gesloten

TICKLESS Pet - Ultrasone teken en vlooienbestrijder voor huisdieren - Vrij van chemicaliën - Oranje, Roze, Zwart of Bruin (ECOPET)

Productomschrijving
TICKLESS Pet is een ultrasone teken- en vlooienbescherming voor katten, honden en andere huisdieren vanaf een middelmaat grootte. Het Tickless Mini Dog & Mini Cat apparaatje is speciaal ontwikkeld voor huisdieren van een klein formaat.Door het gebruiksvriendelijke, kleine apparaatje aan de halsband van de kat of hond te bevestigen, kunnen paras...

TICKLESS Pet is een ultrasone teken- en vlooienbescherming voor katten, honden en andere huisdieren vanaf een middelmaat grootte. Het Tickless Mini Dog & Mini Cat apparaatje is speciaal ontwikkeld voor huisdieren van een klein formaat.

Door het gebruiksvriendelijke, kleine apparaatje aan de halsband van de kat of hond te bevestigen, kunnen parasieten tot minstens 6 maanden na activering worden geweerd.

Het apparaatje zendt ultrasone pulsen uit die niet hoorbaar zijn voor mensen of huisdieren. Ze verstoren echter wel teken en vlooien, waardoor ze verward raken en uit de buurt van je hond blijven. Het kan nog wel voorkomen dat je een teek ziet in de vacht van je pup, maar de verwarde teek zal zich niet meer vastbijten in de huid van je trouwe viervoeter. De teek is hierdoor makkelijk te verwijderen uit de vacht.

Voor de meest effectieve bescherming in gebieden waar veel teken voorkomen, moet TICKLESS samen met een gebruikelijk tekenwerend product worden gebruikt. Het is niet giftig en gebruikt of geeft geen chemische stoffen of geuren af, waardoor het veilig te gebruiken is, zelfs voor jonge, oudere, zieke of zwangere huisdieren.

Eigenschappen TICKLESS Pet:

 • 94% doeltreffendheid tegen teken zonder gebruik van chemicaliën
 • Bereik van 1,5 m
 • Wetenschappelijk bewezen
 • Bescherming voor het hele seizoen
 • Preventieve oplossing
 • Zendt ultrasone pulsen uit om teken en vlooien weg te houden van huisdieren
 • Ultrasone pulsen zijn niet merkbaar voor mens of huisdier
 • Milieuvriendelijk, vrij van chemicaliën en geurstoffen
 • Veroorzaakt geen allergische reacties
 • Veilig te gebruiken, zelfs voor jonge, oudere, zieke of zwangere huisdieren
 • Verkrijgbaar in 4 kleuren: Zwart, Oranje, Roze en Bruin
 • De kleur Bruin is de ECOPET versie welke gemaakt is van milieuvriendelijk, biologisch afbreekbaar materiaal

Hoe gebruik ik TICKLESS Pet?

Om TICKLESS® te gaan gebruiken was je jouw huisdier met een niet-chemische teken- & vlooienshampoo en verwijder je alle resterende parasieten. Plaats het apparaat op de halsband en verwijder het lipje om het apparaat te activeren. 4 groene flitsen geven aan dat het apparaat ingeschakeld is. Je kunt de werking ervan controleren door op de knop te drukken en te bevestigen dat de LED in reactie daarop knippert. Bij normale temperaturen kan het apparaat parasieten tot minstens 6 maanden na activering op afstand houden. Voor een goede werking moet het apparaat altijd aan het dier bevestigd blijven.

De effectiviteit is afhankelijk van de conditie van de vacht van het dier en het aantal aanwezige parasieten. In gebieden waar veel teken voorkomen is 100% bescherming niet gegarandeerd. Als je de meest effectieve bescherming wilt in gebieden die zwaar besmet zijn met teken, gebruik dan TICKLESS samen met jouw gebruikelijke tekenwerend product.

Hoe gevaarlijk zijn teken voor een hond?

Hondenbaasjes ontdekken een teek vaak pas als deze zich heeft volgezogen en in de vacht aanvoelt als een bultje. Je hond merkt hier zelf weinig van, maar er kan op de plek van de beet een kleine ontsteking ontstaan. Daarnaast kunnen teken ziektes overbrengen. Er zijn vele verschillende soorten teken. In Nederland komt met name de Ixodes Ricinus voor. Tien procent van deze teken is drager van de Ziekte van Lyme en kan jouw huisdier of jou hiermee besmetten.

Doordat onze honden vaak mee gaan op vakantie is er een aantal teken vanuit de zuidelijke landen in Nederland terecht gekomen. Het gaat dan om de Rhipicephalus sanguineus en de Dermacentor-teek. Deze teken kunnen drager zijn van de voor honden gevaarlijke ziekte Babesiose, ook wel tekenkoorts genoemd. Babesiose kan verschillende symptomen veroorzaken, waaronder koorts, bloedarmoede en een vergrote lever. Het voorkomen van teken is daarom erg belangrijk, controleer na iedere wandeling je hond op teken en start vandaag nog met TICKLESS!

Productspecificaties

Artikelnummer
7136
EAN
5999566451027

Reviews

5 / 5Gebaseerd op 4 review(s)
 • 5 / 5
  Gepost door: Caitlin op 22 Juni 2023
  Na vorig jaar in Italië alleen maar op tekenjacht te zijn geweest, hebben we dit jaar de TickLess uitgeprobeerd - en met succes! We hebben aanzienlijk minder teken gezien en wanneer we in een uitzonderlijk geval toch een teek ...
  Na vorig jaar in Italië alleen maar op tekenjacht te zijn geweest, hebben we dit jaar de TickLess uitgeprobeerd - en met succes! We hebben aanzienlijk minder teken gezien en wanneer we in een uitzonderlijk geval toch een teek op het spoor waren, zat deze nog niet vastgezogen aan de huid (waarschijnlijk omdat de teek gedesoriënteerd was door de ultrasonische golven). Al met al kunnen we zeggen dat de vakantie dit jaar door de TickLess een stuk chiller was en erg tevreden zijn. Ook super fijn dat er het vrij is van chemische middelen en dus een natuurlijke afwering is. Wij gaan de TickLess zeker vaker gebruiken!
 • 5 / 5
  Gepost door: Dewi op 11 Juni 2023
  We hebben de tickless nu ruim een maand in gebruik en we zijn er heel erg blij mee! Inmiddels zijn we naar het bos in Nederland en Luxemburg geweest en hebben we gewandeld door duinen. Maar ook tijdens onze dagelijkse wandelin...
  We hebben de tickless nu ruim een maand in gebruik en we zijn er heel erg blij mee! Inmiddels zijn we naar het bos in Nederland en Luxemburg geweest en hebben we gewandeld door duinen. Maar ook tijdens onze dagelijkse wandelingen in de buurt is deze tickless erg fijn aangezien we veel hoog gras in de omgeving hebben. We hebben nog geen enkele teek gevonden, terwijl er normaal wel regelmatig eentje te vinden was! Ziggy draagt geen halsband, dus de tickless is bevestigd aan zijn tuigje. Het is licht van gewicht en Ziggy heeft er geen last van. Het kan tegen een regenbuitje, maar als de hond gaat zwemmen, dan moet de tag wel even af. Kortom een heel fijn product, zonder chemicaliën. Wij zijn er erg blij mee!
 • 5 / 5
  Gepost door: Megan en Mylo op 17 Mei 2023
  Wat een uitkomst! Na het hebben van Giardia bleef de weerstand van onze hond achter en volgde er wat gezondheidsproblemen. De tickless werkt ideaal voor zieke of verzwakte honden, is 100% natuurlijk en zelfs biologisch afbreek...
  Wat een uitkomst! Na het hebben van Giardia bleef de weerstand van onze hond achter en volgde er wat gezondheidsproblemen. De tickless werkt ideaal voor zieke of verzwakte honden, is 100% natuurlijk en zelfs biologisch afbreekbaar. Wij geven onze hond liever geen ‘rommel’ en waren erg zoekende naar een veilige maar effectieve manier om teken en vlooien af te weren. Vanwegen de ultrasoon in de tickless blijven de teken en vlooien op afstand en je hoort de tickless niet. Het enige nadeel is dat we de tickless af moeten doen bij onze zeehond als hij gaat zwemmen (of wilt gaan zwemmen) maar dat nemen wij op de koop toe! Hij is wel bestand tegen regen, alleen onze hond duikt graag dus dan doen we hem gewoon af! Onze zomervakantie naar Zweden gaat de tickless mee. Los van de werking is het design erg mooi! Het lijkt op een soort tag/penning in de vorm van een vosje. Totaal niet storend en zelfs een accessoire voor de hond! Als de tickless is uitgewerkt kan het omhulsel in de groene bak, want dit is 100% biologisch afbreekbaar. Zo is het ook nog eens goed voor het milieu. Wij zijn fan!
Schrijf je eigen review

Recent bekeken