Voor 22:00 uur besteld, morgen het leukste baasje!
Gratis verzending vanaf 20,-
Gratis retourneren
Nieuwsbrief
0
0
Voor 22:00 uur besteld, morgen het leukste baasje!
Gratis verzending vanaf 20,-
Gratis retourneren

TICKLESS Mini Dog - Ultrasone teken en vlooienbestrijder voor kleine honden - Oplaadbaar - Vrij van chemicaliën - Met Nachtlichtfunctie

Productomschrijving
TICKLESS® Mini Dog beschermt kleine hondjes effectief zonder chemicaliën. Dit gemoderniseerde teken en vlooien afweermiddel biedt complete bescherming in de stad of buiten. Bovendien is het apparaat oplaadbaar voor een nog langere bescherming van jouw lieve viervoeter! Het apparaatje zendt ultrasone pulsen uit die niet hoorbaar zijn voor mensen o...

TICKLESS® Mini Dog beschermt kleine hondjes effectief zonder chemicaliën. Dit gemoderniseerde teken en vlooien afweermiddel biedt complete bescherming in de stad of buiten. Bovendien is het apparaat oplaadbaar voor een nog langere bescherming van jouw lieve viervoeter!

Het apparaatje zendt ultrasone pulsen uit die niet hoorbaar zijn voor mensen of huisdieren. Ze verstoren echter wel teken en vlooien, waardoor ze verward raken en uit de buurt van je hond blijven. Het kan nog wel voorkomen dat je een teek ziet in de vacht van je pup, maar de verwarde teek zal zich niet meer vastbijten in de huid van je trouwe viervoeter. De teek is hierdoor makkelijk te verwijderen uit de vacht.

TICKLESS® Mini Dog is milieuvriendelijk, vrij van chemicaliën en geurstoffen en volkomen veilig te gebruiken, zelfs voor jonge, oudere, zieke of zwangere huisdieren.

Eigenschappen TICKLESS Mini Dog:

 • 94% doeltreffendheid tegen teken zonder gebruik van chemicaliën
 • Oplaadbaar
 • Speciaal ontwikkeld voor kleine hondjes
 • Zendt ultrasone pulsen uit om teken en vlooien weg te houden van huisdieren
 • Ultrasone pulsen zijn niet merkbaar voor mens of huisdier
 • Bereik van 2,5 meter
 • Bedoeld voor preventieve doeleinden
 • Milieuvriendelijk, vrij van chemicaliën en geurstoffen
 • Nachtlichtfunctie voor zichtbaarheid in het donker
 • Veilig te gebruiken, zelfs voor jonge, oudere, zieke of zwangere huisdieren
 • Wetenschappelijk bewezen 
 • Verkrijgbaar in 2 kleuren: Zwart en Blauw
 • Zwart is gemaakt van 50% gerecycled plastic

Hoe gebruik ik TICKLESS Mini Dog?

Voordat je TICKLESS Mini Dog gaat gebruiken, moet je de hond eerst controleren op teken en vlooien. Als er aanwezige parasieten zijn, behandel je hond dan eerst met een anti-vlooien en tekenshampoo. Als je hond vrij is van parasieten kun je TICKLESS Mini Dog gebruiken. Laad het apparaat minstens 3 uur op voor het eerste gebruik. Neem de siliconen ring uit de doos en steek deze in het zijlipje van het apparaat. Doe de ring en het apparaat om de halsband en trek de ring onder de halsband. Steek de siliconen ring in het andere zijlipje. Indien goed bevestigd blijft TICKLESS® goed zitten. Voor een goede werking moet het apparaat altijd aan het dier bevestigd blijven.

De effectiviteit is afhankelijk van de conditie van de vacht van het dier en het aantal aanwezige parasieten. In gebieden waar veel teken voorkomen is 100% bescherming niet gegarandeerd. Niet geschikt voor het verwijderen van teken of vlooien bij huisdieren die reeds besmet zijn. Belemmer de uitgezonden ultrasone golven niet!

Hoe gevaarlijk zijn teken voor een hond?

Hondenbaasjes ontdekken een teek vaak pas als deze zich heeft volgezogen en in de vacht aanvoelt als een bultje. Je hond merkt hier zelf weinig van, maar er kan op de plek van de beet een kleine ontsteking ontstaan. Daarnaast kunnen teken ziektes overbrengen. Er zijn vele verschillende soorten teken. In Nederland komt met name de Ixodes Ricinus voor. Tien procent van deze teken is drager van de Ziekte van Lyme en kan jouw huisdier of jou hiermee besmetten.

Doordat onze honden vaak mee gaan op vakantie is er een aantal teken vanuit de zuidelijke landen in Nederland terecht gekomen. Het gaat dan om de Rhipicephalus sanguineus en de Dermacentor-teek. Deze teken kunnen drager zijn van de voor honden gevaarlijke ziekte Babesiose, ook wel tekenkoorts genoemd. Babesiose kan verschillende symptomen veroorzaken, waaronder koorts, bloedarmoede en een vergrote lever. Het voorkomen van teken is daarom erg belangrijk, controleer na iedere wandeling je hond op teken en start vandaag nog met TICKLESS!

Productspecificaties

Artikelnummer
7130
EAN
5999566450266

Reviews

5 / 5Gebaseerd op 1 review(s)
 • 5 / 5
  Gepost door: Veerle Delesie op 29 Mei 2023

  Vorige jaar een witte aangeschaft voor ons meisje, geen enkele teek te bespeuren. Ook na onze reis naar Oostenrijk niet....

  Vorige jaar een witte aangeschaft voor ons meisje, geen enkele teek te bespeuren. Ook na onze reis naar Oostenrijk niet. Nu een blauwe aangeschaft voor onze puppy, wij zijn overtuigd en geen chemische rommel nodig.

  • +Gemakkelijk te bevestigen
  • +Handig met het nachtlichtje
  • -/
Schrijf je eigen review

Recent bekeken