0
0

TICKLESS Mini Cat - Ultrasone teken en vlooienbestrijder voor katten – Oplaadbaar - Vrij van chemicaliën - Met Nachtlichtfunctie

Productomschrijving
TICKLESS® Mini Cat beschermt jouw kat effectief zonder chemicaliën. Dit gemoderniseerde teken en vlooien afweermiddel biedt complete bescherming in de stad of buiten. Bovendien is het apparaat oplaadbaar voor een nog langere bescherming van jouw lieve viervoeter! Het apparaatje zendt ultrasone pulsen uit die niet hoorbaar zijn voor mensen of huis...

TICKLESS® Mini Cat beschermt jouw kat effectief zonder chemicaliën. Dit gemoderniseerde teken en vlooien afweermiddel biedt complete bescherming in de stad of buiten. Bovendien is het apparaat oplaadbaar voor een nog langere bescherming van jouw lieve viervoeter!

Het apparaatje zendt ultrasone pulsen uit die niet hoorbaar zijn voor mensen of huisdieren. Ze verstoren echter wel teken en vlooien, waardoor ze verward raken en uit de buurt van de kat blijven. Het kan nog wel voorkomen dat je een teek ziet in de vacht van je kat, maar de verwarde teek zal zich niet meer vastbijten in de huid van je kat. De teek is hierdoor makkelijk te verwijderen uit de vacht.

TICKLESS® Mini Cat is milieuvriendelijk, vrij van chemicaliën en geurstoffen en volkomen veilig te gebruiken, zelfs voor jonge, oudere, zieke of zwangere huisdieren.

Eigenschappen TICKLESS Mini Cat:

 • 94% doeltreffendheid tegen teken zonder gebruik van chemicaliën
 • Oplaadbaar
 • Speciaal ontwikkeld voor kleine huisdieren
 • Zendt ultrasone pulsen uit om teken en vlooien weg te houden van huisdieren
 • Ultrasone pulsen zijn niet merkbaar voor mens of huisdier
 • Bereik van 2,5 meter
 • Bedoeld voor preventieve doeleinden
 • Milieuvriendelijk, vrij van chemicaliën en geurstoffen
 • Nachtlichtfunctie voor zichtbaarheid in het donker
 • Veilig te gebruiken, zelfs voor jonge, oudere, zieke of zwangere huisdieren
 • Wetenschappelijk bewezen
 • Verkrijgbaar in 2 kleuren: Zwart en Blauw
 • Zwart is gemaakt van 50% gerecycled plastic

Hoe gebruik ik TICKLESS Mini Cat?

Voordat je TICKLESS Mini Cat gaat gebruiken, moet je de kat eerst controleren op teken en vlooien. Als er aanwezige parasieten zijn, behandel de kat dan eerst. Als je kat vrij is van parasieten kun je TICKLESS Mini Cat gebruiken. Laad het apparaat minstens 3 uur op voor het eerste gebruik. Neem de siliconen ring uit de doos en steek deze in het zijlipje van het apparaat. Doe de band en het apparaat om de halsband en trek de ring onder de halsband. Steek de siliconen ring in het andere zijlipje. Indien goed bevestigd, blijft TICKLESS® goed zitten. Voor een goede werking moet het apparaat altijd aan het dier bevestigd blijven.

De effectiviteit is afhankelijk van de conditie van de vacht van het dier en het aantal aanwezige parasieten. In gebieden waar veel teken voorkomen is 100% bescherming niet gegarandeerd. Niet geschikt voor het verwijderen van teken of vlooien bij huisdieren die reeds besmet zijn. Belemmer de uitgezonden ultrasone golven niet!

Hoe gevaarlijk zijn teken voor een kat?

Kattenbaasjes ontdekken een teek vaak pas als deze zich heeft volgezogen en in de vacht aanvoelt als een bultje. Je kat merkt hier zelf weinig van, maar er kan op de plek van de beet een kleine ontsteking ontstaan. Daarnaast kunnen teken ziektes overbrengen. Veel mensen kennen de ziekte van Lyme, maar deze ziekte is gelukkig zeldzaam bij katten. Veel belangrijker is de ziekte Hemobartonella Felis. Deze ziekte kan de bloedcellen bij katten infecteren en leiden tot ernstige bloedarmoede. Dit kan zelfs levensbedreigend worden voor de kat. Naast teken kan de ziekte Hemobartonella Felis ook via vlooien overgebracht worden. Het voorkomen van teken is daarom erg belangrijk, controleer na iedere wandeling je huisdier op teken en start vandaag nog met TICKLESS!

Productspecificaties

Artikelnummer
7128
EAN
5999566450365

Reviews

0 / 5Gebaseerd op 0 review(s)

Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product..

Schrijf je eigen review

Recent bekeken