Voor 22:00 uur besteld, morgen het leukste baasje!
Gratis verzending vanaf 20,-
Gratis retourneren
Nieuwsbrief
0
0
Voor 22:00 uur besteld, morgen het leukste baasje!
Gratis verzending vanaf 20,-
Gratis retourneren

Doc & Phoebe's Hunting Snacker - Interactief snackspeeltje voor katten - Muis met snacks voor indoor hunting - Stimuleert het jachtinstinct van je kat – Kattenspeelgoed voor katten met veel energie

Productomschrijving
Snackspeeltje ontworpen door dierenartsen. Daag je kat mentaal en fysiek uit met de Doc & Phoebe Hunting Snacker. Stimuleer het jachtinstinct door je kat te laten ‘jagen’ op zijn tussendoortje. Door de kat te laten jagen op zijn snack voorkom je verveling en veelvoorkomende (slechte) gewoontes van je kat. Denk aan: schrokken en overgeven, n...

Snackspeeltje ontworpen door dierenartsen. Daag je kat mentaal en fysiek uit met de Doc & Phoebe Hunting Snacker. Stimuleer het jachtinstinct door je kat te laten ‘jagen’ op zijn tussendoortje. Door de kat te laten jagen op zijn snack voorkom je verveling en veelvoorkomende (slechte) gewoontes van je kat. Denk aan: schrokken en overgeven, nachtelijk kattenkwaad, plassen buiten de kattenbak, slopen en overgewicht. Door jouw kat zijn natuurlijke jachtinstinct te laten gebruiken, wordt hij gezonder en gelukkiger en daarmee word jij dat ook.

Niveau: Beginner

Doe wat droogvoer of snoepjes direct in de losse, stoffen muizenhuid en laat je kat hiermee spelen en van snoepen, zodat je kat leert hoe het werkt.

Niveau: Behendig

Doe de stoffen muizenhuid weer om de plastic Hunting Snacker. Doe er droogvoer of snoepjes in en laat het dispenser-gat volledig open, zodat je kat zo snel mogelijk beloond wordt terwijl hij of zij leert omgaan met de Hunting Snacker. Naar mate je kat er meer handigheid in krijgt, kun je het spelletje moeilijker maken door het dispenser-gat kleiner te maken.

Niveau: Expert

Is jouw kat inmiddels een expert in het spelen met de Hunting Snacker? Dan kun je het hem nog moeilijker maken. Maak het jagen nog uitdagender door de Hunting Snacker te verstoppen op leuke plekjes in huis. 

Heb je meerdere katten in huis? Kies dan voor The Hunting Feeder 3 Pack waarin 3 muizen zitten voor extra veel speelplezier!

Product kenmerken van de Hunting Snacker:

 • Stimuleert het jachtinstinct
 • Helpt verveling voorkomen
 • Vrij van BPA
 • Machine wasbaar en vaatwasmachinebesteding 

Let op: de Hunting Snacker is alleen bedoeld voor katten. Houd weg van andere dieren en kleine kinderen.

 

Zoek je uitbreiding of afwisseling in je spel met de tussendoortjes voor je kat? Kies dan Doc & Phoebe's Twirly Bird Snacker! Deze draaiende vogel bevredigt het jachtinstinct van je kat en biedt mentale en fysieke uitdaging.

BarcodeArtikelKleur
077234330500The Hunting SnackerBlauw/Grijs

 

Productspecificaties

Artikelnummer
6314
EAN
077234330500

Reviews

5 / 5Gebaseerd op 1 review(s)
 • 5 / 5
  Gepost door: MVM op 21 Oktober 2022

  Onze kat is heel enthousiast over deze muis, dagelijks krijgt hij droge korrels via dit speeltje. Na een gewenning, verst...

  Onze kat is heel enthousiast over deze muis, dagelijks krijgt hij droge korrels via dit speeltje. Na een gewenning, verstoppen we de muis nu effectief. Hij kan zonder problemen de muis vinden en 'leeg' eten. Aanrader(

Schrijf je eigen review

Recent bekeken