Nieuwsbrief
Ontvang de Max&Luna nieuwsbrief met de laatste trends, hoge kortingen en kans op leuke prijzen!

Doc & Phoebe's Hunting Snacker - Interactief snackspeeltje voor katten - Muis met snacks voor indoor hunting - Stimuleert het jachtinstinct van je kat – Kattenspeelgoed voor katten met veel energie

Doc & Phoebe's Hunting Snacker - Interactief snackspeeltje voor katten - Muis met snacks voor indoor hunting - Stimuleert het jachtinstinct van je kat – Kattenspeelgoed voor katten met veel energie Vergroten Doc & Phoebe's Hunting Snacker - Interactief snackspeeltje voor katten - Muis met snacks voor indoor hunting - Stimuleert het jachtinstinct van je kat – Kattenspeelgoed voor katten met veel energie Vergroten Doc & Phoebe's Hunting Snacker - Interactief snackspeeltje voor katten - Muis met snacks voor indoor hunting - Stimuleert het jachtinstinct van je kat – Kattenspeelgoed voor katten met veel energie Vergroten Doc & Phoebe's Hunting Snacker - Interactief snackspeeltje voor katten - Muis met snacks voor indoor hunting - Stimuleert het jachtinstinct van je kat – Kattenspeelgoed voor katten met veel energie Vergroten

Luna’s Shop

Doc & Phoebe's Hunting Snacker - Interactief snackspeeltje voor katten - Muis met snacks voor indoor hunting - Stimuleert het jachtinstinct van je kat – Kattenspeelgoed voor katten met veel energie

 • Payment Methods
 • payment-providers
 • payment-providers
 • Vandaag besteld, morgen het leukste baasje!
 • Gratis retourneren
 • Gratis verzending vanaf 20,-
 • Persoonlijk advies

Op werkdagen voor 22:00 besteld, morgen in huis. In het weekend besteld, dinsdag in huis.

Informatie

Doc & Phoebe's Hunting Snacker
interactief snackspeelgoed voor energieke katten

Snackspeeltje ontworpen door dierenartsen. Daag je kat mentaal en fysiek uit met de Doc & Phoebe Hunting Snacker. Stimuleer het jachtinstinct door je kat te laten ‘jagen’ op zijn tussendoortje. Door de kat te laten jagen op zijn snack voorkom je verveling en veelvoorkomende (slechte) gewoontes van je kat. Denk aan: schrokken en overgeven, nachtelijk kattenkwaad, plassen buiten de kattenbak, slopen en overgewicht. Door jouw kat zijn natuurlijke jachtinstinct te laten gebruiken, wordt hij gezonder en gelukkiger en daarmee word jij dat ook.

Niveau: Beginner

Doe wat droogvoer of snoepjes direct in de losse, stoffen muizenhuid en laat je kat hiermee spelen en van snoepen, zodat je kat leert hoe het werkt.

Niveau: Behendig

Doe de stoffen muizenhuid weer om de plastic Hunting Snacker. Doe er droogvoer of snoepjes in en laat het dispenser-gat volledig open, zodat je kat zo snel mogelijk beloond wordt terwijl hij of zij leert omgaan met de Hunting Snacker. Naar mate je kat er meer handigheid in krijgt, kun je het spelletje moeilijker maken door het dispenser-gat kleiner te maken.

Niveau: Expert

Is jouw kat inmiddels een expert in het spelen met de Hunting Snacker? Dan kun je het hem nog moeilijker maken. Maak het jagen nog uitdagender door de Hunting Snacker te verstoppen op leuke plekjes in huis. 

Heb je meerdere katten in huis? Kies dan voor The Hunting Feeder 3 Pack waarin 3 muizen zitten voor extra veel speelplezier!

Product kenmerken van de Hunting Snacker:

 • Stimuleert het jachtinstinct
 • Helpt verveling voorkomen
 • Vrij van BPA
 • Machine wasbaar en vaatwasmachinebesteding 

Let op: de Hunting Snacker is alleen bedoeld voor katten. Houd weg van andere dieren en kleine kinderen.

 

Zoek je uitbreiding of afwisseling in je spel met de tussendoortjes voor je kat? Kies dan Doc & Phoebe's Twirly Bird Snacker! Deze draaiende vogel bevredigt het jachtinstinct van je kat en biedt mentale en fysieke uitdaging.

Barcode Artikel Kleur
077234330500 The Hunting Snacker Blauw/Grijs

 

Suggesties van Luna