facebook-pixel
Word vriend
Ontvang de Max&Luna nieuwsbrief met de laatste trends, hoge kortingen en kans op leuke prijzen!

Geen producten gevonden...
Stijlvolle en comfortabele honden- of kattenmand Vergroten Stijlvolle en comfortabele honden- of kattenmand Vergroten Stijlvolle en comfortabele honden- of kattenmand Vergroten Stijlvolle en comfortabele honden- of kattenmand Vergroten Stijlvolle en comfortabele honden- of kattenmand Vergroten Stijlvolle en comfortabele honden- of kattenmand Vergroten Stijlvolle en comfortabele honden- of kattenmand Vergroten Stijlvolle en comfortabele honden- of kattenmand Vergroten Stijlvolle en comfortabele honden- of kattenmand Vergroten

Max’s Shop

Stijlvolle en comfortabele honden- of kattenmand

Maak je keuze

Vriendenprijs: 19,95

Binnenkort weer op voorraad

Informatie

Wat is er nog fijner voor jouw kat dan zich op te krullen in dit knusse en stijlvolle mandje voor een snelle of diepe slaap? De LOUNGE is een knusse, stijlvolle en comfortabele mand waar jouw kat heerlijk in kan wegdromen. De LOUNGE beschikt over een zacht kussentje voor de perfecte nachtrust.

Functioneel, comfortabel en stijlvol
De LOUNGE biedt functionaliteit en comfort voor jouw kat en is bovendien ook een perfecte aanvulling op ieder interieur. De LOUNGE is gemaakt in een cirkelvorming ontwerp, dat de natuurlijke contouren van een opgerolde slaaphouding volgt. Het is een ideale plek voor huisdieren die ervan houden om zich op te krullen en zich veilig te voelen. De LOUNGE is licht van gewicht en kan gemakkelijk worden verplaatst met de handvatten aan de zijkant. De LOUNGE is beschikbaar in drie stijlvolle kleuren en drie verschillende maten om elke kat of hond een passende slaapplaats te bieden.

Welke maat is geschikt voor mijn kat / hond?
De LOUNGE is leverbaar in drie verschillende maten. Maat S (40 x 40 x 12 cm) is geschikt voor alle kattenrassen, maar ook voor Yorkshire Terrier, Chihuahua, Dashond en Mopshond. Maat M (55 x 55 x 15 cm) is perfect voor twee Maine Coon’s en een Beagle of Franse Bulldog. Maat L (70 x 70 x 18 cm) biedt genoeg ruimte voor een middelgroot hondenras zoals Border Collie, Nova Scotia Duck Tolling Retriever, Staffordhire Bull Terrier of een Australische herder.

  • Knusse, comfortabele en stijlvolle mand voor jouw kat
  • Eenvoudig te verplaatsen dankzij de handvatten aan beiden zijden
  • Lage instap zorgt voor eenvoudige toegang tot de mand
  • Bijgeleverd kussentje zorgt voor extra comfort
  • Beschikbaar in drie maten en drie kleuren
  • Afmetingen S: 40 x 40 x 12 cm
  • Afmetingen M: 55 x 55 x 15 cm
  • Afmetingen L: 70 x 70 x 18 cm

5/5

Joris 06-09-2019 14:54

Leuke en betaalbare mand voor kleine honden. Onze Joris slaapt graag in de mand, vooral in de loop van de ochtend want dan gaat hij lekker op zijn rug liggen met zijn poten omhoog.

4/5

Joke 16-04-2019 09:37

Ik heb het mandje gekocht voor onze Ragdoll in maat S. Ik denk dat als ze nog iets meer groeit dat het wel proppen wordt, dus voor de mensen met een grote kat zou ik toch een maat M nemen.

4/5

Nadia 18-03-2019 10:04

Ik ben nog nooit zo blij geweest met een kattenmandje, deze staat echt gezellig in mijn woonkamer, de randen hadden wel iets steviger gekund maar daar is de prijs ook naar.

Suggesties van Max