facebook-pixel
Word vriend
Ontvang de Max&Luna nieuwsbrief met de laatste trends, hoge kortingen en kans op leuke prijzen!

Geen producten gevonden...
Beco Flostouw voor Kleine en Grote Honden Vergroten Beco Flostouw voor Kleine en Grote Honden Vergroten Beco Flostouw voor Kleine en Grote Honden Vergroten Beco Flostouw voor Kleine en Grote Honden Vergroten Beco Flostouw voor Kleine en Grote Honden Vergroten Beco Flostouw voor Kleine en Grote Honden Vergroten Beco Flostouw voor Kleine en Grote Honden Vergroten

Max’s Shop

Beco Flostouw voor Kleine en Grote Honden

Maak je keuze

Vriendenprijs: 3,95

Op werkdagen voor 17:00 besteld, morgen in huis. In het weekend besteld, dinsdag in huis.

Informatie

De BecoRope is een leuk flostouw voor de hond met een grote knoop. Dit zorgt voor extra veel kauwplezier en mogelijkheden voor trekspelletjes. 

De BecoRopes zijn natuurlijke, ongebleekte flostouwen voor de hond, gemaakt van henneptouw en aangevuld met enkele kleurrijke katoenen draden.

Een flostouw is een leuke manier om lekker mee te spelen en op te kluiven. Bovendien helpt het de tanden van de hond schoon en gezond te houden. Een perfect speeltje voor iedere hond of pup.

De BecoRopes zijn verkrijgbaar in 3 verschillende maten; small (25cm), medium (35cm) en large (47cm). Zo is er is voor iedere hond, groot of klein, een touw beschikbaar.

5/5

Jesse 11-01-2017 14:11

Simpel, maar doeltreffend. Mijn hond is erg blij met dit touw!

Suggesties van Max