facebook-pixel
Word vriend
Ontvang de Max&Luna nieuwsbrief met de laatste trends, hoge kortingen en kans op leuke prijzen!

Geen producten gevonden...
Krabmeubel - Duurzaam & Stevig van Gerecycled Golfkarton- District70 Hexa - Modulair 50x40x43cm Vergroten Krabmeubel - Duurzaam & Stevig van Gerecycled Golfkarton- District70 Hexa - Modulair 50x40x43cm Vergroten Krabmeubel - Duurzaam & Stevig van Gerecycled Golfkarton- District70 Hexa - Modulair 50x40x43cm Vergroten Krabmeubel - Duurzaam & Stevig van Gerecycled Golfkarton- District70 Hexa - Modulair 50x40x43cm Vergroten Krabmeubel - Duurzaam & Stevig van Gerecycled Golfkarton- District70 Hexa - Modulair 50x40x43cm Vergroten Krabmeubel - Duurzaam & Stevig van Gerecycled Golfkarton- District70 Hexa - Modulair 50x40x43cm Vergroten Krabmeubel - Duurzaam & Stevig van Gerecycled Golfkarton- District70 Hexa - Modulair 50x40x43cm Vergroten Krabmeubel - Duurzaam & Stevig van Gerecycled Golfkarton- District70 Hexa - Modulair 50x40x43cm Vergroten Krabmeubel - Duurzaam & Stevig van Gerecycled Golfkarton- District70 Hexa - Modulair 50x40x43cm Vergroten

Luna’s Shop

Krabmeubel - Duurzaam & Stevig van Gerecycled Golfkarton- District70 Hexa - Modulair 50x40x43cm

59,95

 • Payment Methods
 • Payment Methods
 • Voor 17:00 besteld, morgen het leukste baasje!
 • Gratis retourneren
 • Gratis verzending vanaf 20,-
 • Persoonlijke Service

Op werkdagen voor 17:00 besteld, morgen in huis. In het weekend besteld, dinsdag in huis.

Informatie

Niets is beter dan dit stevige krabmeubel voor jouw kat om aan zijn speel, krab en slaap behoeften te voldoen. Dit krabmeubel biedt het ideale alternatief voor een normale krabpaal. Dit stevige krabmeubel uit golfkarton is perfect voor het aanscherpen van de nagels. Naast de functie als krabmeubel is dit meubel ook een comfortable ligplaats voor jouw kat waarop hij heerlijk kan uitrusten. 

Katten & karton 

Dat katten en kartonnen dozen hand in hand gaan, is algemeen bekend. Katten zijn gek op karton en scherpen er graag hun nagels aan. Het veelzijdige materiaal biedt onze katachtige vrienden veel plezierige momenten van krabben tot aan loungen. We gebruiken alleen het fijnste gerecyclede golfkarton welke vrij is van geuren en geen giftige lijmstoffen bevat. 

Waarom zijn katten liefhebbers van karton? 

Elk product met een golfkartonpatroon is favoriet bij katten. Het golfkarton wordt door katten gebruikt om te krabben en om hun nagels te scherpen. Krabmeubels uit golfkarton zijn duurzaam, omdat de klauwtjes alleen in de oppervlakte doordringen. Door de hoge aantrekkingskracht dat karton op katten heeft, blijven eigen meubelen en behang in je woning in de toekomst gespaard!

Mix & match 

Behalve het verwennen van jouw kat met zijn nieuwe district, wil je tegelijkertijd ook je eigen interieur een nieuwe uitstraling geven. Dit krabmeubel is onderdeel van een mix en match serie die speciaal is ontworpen voor katten. Het is mogelijk om meerdere meubels te combineren door ze op elkaar te stapelen en vast te zetten met pinnen. Behalve dat de HEXA multifunctioneel is voor katten die graag slapen en spelen, is het bovendien ook een waardevolle toevoeging voor ieder interieur! 

 • Duurzaam en stijlvol alternatief voor een krabpaal
 • Mix en match: stapel de HEXA’s op elkaar voor extra speelplezier
 • Gemaakt van gerecycled golfkarton
 • Ideaal voor langdurig krabplezier
 • Afmetingen: 50 x 40 x 43 cm

Suggesties van Luna