facebook-pixel
Word vriend
Ontvang de Max&Luna nieuwsbrief met de laatste trends, hoge kortingen en kans op leuke prijzen!

Geen producten gevonden...

Sterkliniek Dierenartsen beveelt de volgende producten aan!

Filter resultaten

Categorieën

Prijsklasse

Merken

Soort artikel

Een selectie van de beste artikelen voor jouw hond of kat, getest en aanbevolen door de dierenartsen en paraveterinairen van Sterkliniek Dierenartsen.

  • 1 - 12 van 12

  • 1 - 12 van 12

De producten in deze categorie zijn speciaal voor jouw hond of kat getest door de ervaren dierenartsen en paraveterinairen van Sterkliniek Dierenartsen. Deze producten zijn uitgekozen omdat ze stuk voor stuk een positieve aanvulling zijn op het welzijn van jouw hond of kat. Denk hierbij aan een orthopedisch hondenbed voor honden met artrose. Een hond met artrose zal dankzij de goede ondersteuning van de gewrichten in rust minder pijn ervaren bij het opstaan en bewegen. Of denk aan een drinkfontein voor katten met nierproblemen. Een drinkfontein stimuleert het drinkgedrag van de kat, een kat met slecht(er) werkende nieren heeft veel baat bij het opnemen van meer vocht. 

De experts van Sterkliniek Dierenartsen hebben de producten getest op hygiëne, materiaalsterkte, functie, gebruikersgemak en waar van toepassing: speelplezier (hersenwerk). De aanbevolen producten zijn kwalitatief de beste die beschikbaar zijn voor jouw hond of kat en daarom zeggen de experts van Sterkliniek Dierenartsen: 'SterK in kwaliteit en samen voor het welzijn van uw huisdier'!

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »