facebook-pixel
Word vriend
Ontvang de Max&Luna nieuwsbrief met de laatste trends, hoge kortingen en kans op leuke prijzen!

Geen producten gevonden...
Rowdies Sterke Hondenknuffel Fergus Vergroten Rowdies Sterke Hondenknuffel Fergus Vergroten Rowdies Sterke Hondenknuffel Fergus Vergroten Rowdies Sterke Hondenknuffel Fergus Vergroten Rowdies Sterke Hondenknuffel Fergus Vergroten Rowdies Sterke Hondenknuffel Fergus Vergroten Rowdies Sterke Hondenknuffel Fergus Vergroten Rowdies Sterke Hondenknuffel Fergus Vergroten

Max’s Shop

Rowdies Sterke Hondenknuffel Fergus

Maak je keuze

Vriendenprijs: 37,95

Op werkdagen voor 17:00 besteld, morgen in huis. In het weekend besteld, dinsdag in huis.

Informatie

Rowdies Fergus hondenspeelgoed in 3 kleuren is het beste geschikt voor kleine honden met een hele grote drive om te spelen. De armen en benen van Fergus zijn ideaal om samen met je hond trek spelletjes mee te spellen! 

Rowdies™ zijn prijswinnende duurzame stoffen hondenspeeltjes. Voor de Rowdies™ heeft West Paw gebruik gemaakt van het innovatieve Zogoflex® materiaal om zo speciale “kauw zones” te creëren. De stevige pluche HardyTex™ stof is aan de achterkant verstevigd om de Rowdies™ nog steviger te maken! 

De combinatie van het veilige Zogoflex® materiaal voor de “kauw zones” met de verstevigde stof van HardyTex™ zorgen voor een speeltje wat lang zal meegaan, wat ondersteund wordt door de Love It Guarantee™. 

De Fergus is bij Max&Luna in 3 kleuren verkrijgbaar: Oranje, Paars en Buin.

HardyTex™
Ontworpen en getest op uren speelplezier. De HardyTex™ stof is meer dan pluizig speeltje! Het is een stevig pluche stof, verstevigd aan de achterkant voor extra duurzaamheid. De HardyTex™ stof gaat langer mee dan standaard pluche stoffen. 

Zogoflex® Kauw Zones
Klaar voor de start, kauw! De unieke innovatieve Zogoflex® kauw zones bieden honden de mogelijkheid om ook te kauwen op de Rowdies™. 

Breedte: 24 cm
Hoogte: 16 cm

5/5

Tanja 30-12-2017 17:37

Deze grappige knuffel is het favoriete speeltje van Shadow, onze kruidig border, Hij loopt er regelmatig mee rond te sjouwen en vindt het fantastisch als we
een trekspelletje met hem doen.

Suggesties van Max