facebook-pixel
Word vriend
Ontvang de Max&Luna nieuwsbrief met de laatste trends, hoge kortingen en kans op leuke prijzen!

Geen producten gevonden...
Jolly Ball Sterke Honden Bal met Touw Vergroten Jolly Ball Sterke Honden Bal met Touw Vergroten Jolly Ball Sterke Honden Bal met Touw Vergroten Jolly Ball Sterke Honden Bal met Touw Vergroten Jolly Ball Sterke Honden Bal met Touw Vergroten

Max’s Shop

Jolly Ball Sterke Honden Bal met Touw

Maak je keuze

Vriendenprijs: 15,95

Op werkdagen voor 15:00 besteld, morgen in huis. In het weekend besteld, dinsdag in huis.

Informatie

De sterke Jolly Romp-n-Roll Bal met touw is zeer sterk hondenspeelgoed met een aangenaam frisse geur en staat garant voor uren speelplezier met je hond! Een geweldige bal om met je hond te spelen, Het touw kan wel door de bal maar niet uit de bal getrokken worden. Met dit sterke speelgoed voor honden kan je dus schoppen, trekken en gooien zonder dat het kapot gaat.

De Jolly Romp-n-Roll bal is in 3 maten bij Max&Luna verkrijgbaar: 

Small: 10 cm

Medium: 15 cm

Large: 20 cm

 

5/5

Boukje 03-05-2017 19:42

Al veel plezier gehad met deze hondenbal. Onze honden staan er vaak ieder aan een kant aan te trekken. Je kan de bal door middel van het touw ook heel ver weg gooien. Kortom een tof en sterk speeltje!

4/5

Danielle 01-06-2016 17:31

Ben heel tevreden over de bal voor mijn Engelse Stafford. Hij sleept de hele dag ermee en verkiest deze bal boven al zijn speeltjes (en dat zijn er veel). Het is ook stafford proof. Normaal gaat een bal 5 minuten mee maar deze bal is nog steeds niet kapot.

Suggesties van Max